0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

BUNDESLIGA: Remi Borusije, poraz šampiona, Adamian bacio Bajern na kolena (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.19 u 17:29

Odigrano je četiri mečeva Bundeslige, najveće iznenađenje dana jeste poraz Bajerna od Hofenhajma, ali i remi Borusije.

Bajer Leverkuzen – Lajpcig 1:1 (STATISTIKA MEČA)

Fudbaleri Bajera dočekali su Lajpcig, s obzirom da nakon sedam kola oba tima zauzimaju mesto u vrhu tabele očekivana je oštra borba za bodove, pogotovu od strane gostiju koji su prethodnu utakmicu izgubili od Šalkea 1:3.

U drugom poluvremenu domaći su došli do vođstva golom Volanda u 61. minutu. Arangiz je po desnoj strani poslao nisku loptu u peterac, a Voland je uspeo vrhom kopačke da je pošalje u gol gostiju. U 78. minutu Nkunku je iskoristio nesmotrenost odbrane domaćina primio je loptu i izašao pred čuvara mreže domaćina, uspeo je iz neposredne blizine da ga prebaci i postavi konačan rezultat.

Bajern – Hofenhajm 1:2 (STATISTIKA MEČA)

Šampionu i prvoplasiranom timu na tabeli Bundeslige Bajernu ove sezone baš i ne cvetaju ruže. Iako se nalaze na vrhu tabele, rezultati na početku sezone nisu na nivou prethodnih. Situaciju je iskoristio Hofenhajm. Poveli su gosti golom Adamiana u 54. minutu. Uspeo je Levandovski da poravna na 1:1 u 73. minutu, a ceo plen Hofenhajmu doneo je drugim golom Sargis Adamian u 79. minutu meča.

Frajburg – Borusija Dortmund 2:2 (STATISTIKA MEČA)

Pred sezonu ‘milioneri’ su najavili da je vreme da se vrate na šampionsko postolje na kraju sezone, ali ovakve igre neće im u tome mnogo pomoći. Dobro su počeli gosti, Torgan Azar je odlično pronašao Vitsela koji je postigao jedini gol prvog poluvremena. U 55. minutu uspevaju domaći preko Voldšmita da poravnaju rezultat, dvanaest minuta kasnije Hakimi je ponovo doneo gostima vođstvo, a u 90 minutu autogolom Akanjija domaći su došli do boda. Frajburg ostaje na trećem mestu, sa 13 bodova, dok Borusija na osmoj poziciji ima dva manje, ali i dva remija uz današnji poraz.

Paderborn – Majnc 1:2 (STATISTIKA MEČA)

Gosti su došli do gola u 8. minutu. Kuaizon je bio strelac, Zolinski je na proigravanje Dragera u 14. minutu poravnao rezultat, a sa bele tačke u 32.minutu uspeo je Brosinski da postavi konačnih 1:2, Kolins je imao priliku u 79. minutu da poravna sa bele tačke, ali je promašio jedanaesterac.

Bundesliga 7. kolo

Petak

Herta – Dizeldorf 3:1 (2:1)
(Ibišević 37, Dilruson 44, Darida 62 – Henings 32 pen)

Subota

Bajer Leverkuzen – Lajpcig 1:1 (0:0)
(Voland 61 – Nkunku 78)

Bajern – Hofenhajm 1:2 (0:0)
(Levandovski 73 – Adamian 54, 79)

Frajburg – Borusija Dortmund 2:2 (0:1)
(Voldšmit 55 Akanji ag 90 – Vitsel 20, Hakimi 67)

Paderborn – Majnc 1:2 (1:2)
(Zolinski 14 – Kuaizon 8, Brosinski pen 32)

Šalke – Keln 1:1 (0:0)
(Serdar 72 – Hektor 90+1)

Nedelja

13.30 Borusija Menhengladbah – Augzburg
15.30 Volfsburg – Union Berlin
18.00 Ajntraht – Verder Bremen

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter