0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

TUMBAKOVIĆ: Oduševljen sam pobedom Zvezde, očekujem isto i od Partizana!

Objavljeno: 02.10.19 u 13:27

Zvezda je sinoć savladala Olimpijakos sa 3:1, nakon preokreta i zaostatka od 0:1 na poluvremenu.

Selektora reprezentacije Srbije Ljubišu Tumbakovića raduje trijumf Crvene zvezde, kao i način na koji su crveno-beli došli do pobede.

– Sa velikim očekivanjima smo čekali sinoćnu utakmicu, kao što ćemo i sutrašnju. Prvo poluvreme nije bilo onako kako smo očekivali, ali se na kraju sve najbolje završilo. Svaka čast fudbalerima Zvezde, napravili su sjajan rezultat i isto tako se nadamo od Partizana – rekao je Tumbaković novinarima na Trgu republike u sklopu manifestacije „Dani fudbala“.

Tumbaković je istakao da očekuje i da Partizan pobedi u Kazahstanu.

Partizan je postao tim, veoma je ubedljiv. U ozbiljno je zaletu i tako treba da nastavi, čak i da podigne na viši nivo. Očekujem poletan i ozbiljan Partizan u Kazahstanu, kao u derbiju i u Nišu, ne vidim razlog da se drugačije razmišlja u klubu – rekao je Tumbaković.

Srbiju uskoro očekuju provera sa Paragvajem u Kruševcu i gostovanje Litvaniji u kvalifikacijama za EURO.

Polazim od cilja, a to je da napravimo najbolji tim da završi kvalifikacije, a do baraža u martu da ga izdefinišemo. Nemamo puno vremena da eksperimentišemo, šest meseci – zaključio je Tumbaković.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter