0
Domaći fudbal

TRENER ASTANE: Šta će mi Rukavina za analizu Partizana?

Objavljeno: 02.10.19 u 22:02

Trener Astane Roman Grigorčuk govorio je danas o Partizanu, a pomoć nije imao od srpskog reprezentativca Antonija Rukavine.

On je istakao da nije želeo da zamara iskusnog desnog beka analizom Partizana, jer je mogao sve da sazna šta mu treba.

– Ne želim da uznemiravam igrača sa takvim pričama. Ako nešto ne bih mogao sam da saznam obratio bih mu se, ali moj trenerski štab je došao do potrebnih informacija. Antonio ima zadatak da bude koncentrisan na sutrašnju utakmicu i da saznanja o bivšem timu iskoristi na samom terenu – istakao je Grigorčuk na konferenciji za novinare.

On je dodao da zna sve vrline crno-belih, ali i da zna kako da ih neutralizuje.

– Protivnika smo dobro prostudirali, znamo njihove najjače strane i kako da ih neutrališemo. Zajedno sa igračima verujem da ćemo odigrati dobro i pružiti jednu od naših najboljih igara u sezoni. Najveća opasnost preti od Partizanovog napada, to su sve igrači sa sjajnim karakteristikama koje zahteva savremeni fudbal. Brzi su, odlično sarađuju i to je nešto sa čime moramo da se izborimo.

Trener Astane nije želeo da govori o šansama svog tima za prolaz dalje.

– Nema smisla govoriti o tome. Šansa postoji, ali igre će pokazati kakva. Za nas postoji samo sutrašnja utakmica, moramo da je odigramo najbolje što možemo. Očekujem mnogo ljudi na stadionu, znam da će biti sjajna atmosfera i u tome jeste naša snaga – zaključio je Grigorčuk.

Meč u Astani se igra od 16.50.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter