0
Evropske lige

FOTO: Sông Lam Nghệ An F.C.

LJUPKO REŠIO DA ODE: CSKA nije uspeo da zadrži iskusnog srpskog stručnjaka

Objavljeno: 02.10.19 u 17:48

CSKA iz Sofije ostao je bez trenera, pošto je klupu ‘armejaca’ napustio iskusni srpski stručnjak Ljupko Petrović.

Trofejni stručnjak i osvajač Lige šampiona u Sofiju je stigao kao savetnik prvom treneru. Ipak, nakon nešto slabijih partija u Evropi i bugarskom prvenstvu trener je smenjen i na njegovo mesto došao je Ljupko Petrović. ‘Armejci’ su koliko toliko popravili rezultate, ali je naš trener odlučio da napusti glavni grad Bugarske.

– Uprkos pokušajima rukovodstva da ga ubedi da ne žuri sa takvom odlukom, Srbin je bio čvrst u svojoj želji, koja je na kraju i ispoštovana – piše na sajtu CSKA iz Sofije.

Ljupko Petrović ima 72 godine i u karijeri je vodio Vojvodinu sa kojom je bio šampion Jugoslavije, potom je isto ponovio sa Crvenom zvezdom dve godine kasnije i dodao trofej Kupa šampiona. Titulu je još osvajao sa Levskim iz Sofije. Evo svih klubova po redosledu koje je vodio Ljupko Petrović kao samostalni trener: Osijek, Spartak Suboticu, Jugoslaviju do 21 godine, Vojvodinu, Rad, Crvenu zvezdu, Espanjol, Penjarol, PAOK, Greizer, Al Ahli Dubai, Šangaj Šenhuu, Levski, Peking, Liteks, OFK Beograd, Sesvete, Lokomotivu, Taraz, Akžajik, APR FC, Tan Hao i CSKA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter