0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POGREŠILO SE U PROCENI: Zvezda danas daje dodatnu pogodnost za članove i ‘sezonce’…

Objavljeno: 01.10.19 u 12:15

Juče je na blagajnama našeg najvećeg stadiona ostalo šest hiljada karata u prodaji, a Crvena zvezda na sve načine pokušava da rasproda stadion.

Hteli to da priznaju ili ne u Crvenoj zvezdi su pogrešili kada su odlučili da stave paprene cene karata. Iako je po poslednjim informacijama prodato 30 hiljada paketa, jasno je da je u prodaji ostalo još mnogo karata kada je reč o uslovima Lige šampiona.

Crvena zvezda je zato odlučila da danas da novu pogodnost članovima kluba i vlasnicima sezonskih karata. Cene ulaznica za Olimpijakos su:

Sever: 2,700 dinara
Jug: 2,700 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 6,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 6,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 7,000 dinara
VIP Zapad: 20,000 dinara

Svakom članu i vlasniku sezonske ulaznice omogućeno je da uzme četiri karte. Blagajne su danas otvorene od 10 časova do početka utakmice.

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza.

Kupovina karata na blagajni stadiona uz ostvarenje navedenih popusta moguća je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Prilikom prodaje će biti korišćeni skeneri za očitavanje QR kodova sa kartica, pa je neophodno da kupac ima karticu kod sebe ili da ima fotografiju na telefonu sa koje je moguće očitati QR kod.

Iz tehničkih razloga, prodaja karata po povlašćenim cenama neće biti moguća preko interneta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter