0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/NikolaMitić

NE IGRAJU SAMO SENIORI: Zvezdina deca danas protiv Olimpijakosa za nove bodove

Objavljeno: 01.10.19 u 13:02

Posle remija sa Bajernom u Minhenu, omladinci Crvene zvezde pokušaće danas da upišu prva tri boda i istaknu kandidaturu za proalzak dalje.

Meč sa Olimpijakosom se igra od 16 časova na krovu Tržnog centra. Trener Crvene zvezde Slavoljub Đorđević izneo je svoja očekivanja pred meč sa Grcima.

– Bitno je da odigramo kvalitetnu utakmicu u utorak. Poštujemo Olimpijakos, odigrali su dobro protiv Totenhema i glavni utisak je da se radi o fizički snažnoj ekipi. Čvrsti su na sredini terena, uigrani i to je ekipa koja je već neko vreme na okupu, s obzirom da imaju i fudbalere rođene 2000. godine. Stariji su od nas, ali očekujem da izađemo hrabro na teren i da borbom za svaku loptu dođemo do pozitivnog rezultata.

Kao i Crvena zvezda i Olimpijakos je takmičenje u Ligi šampiona počeo remijem. Grci za koje igra Srbin Kristiajn Belić ostavili su bolji utisak od Sparsa. Olimpijakos se oslanja na snažnu defanzivu

Burmaz je počeo da trenira i nadam se da će igrati protiv Olimpijakosa. Radulović je dobio crveni karton u Minhenu, tako da na njega ne mogu da računam, ali svi ostali su zdravi i u konkurenciji za meč. U prošloj utakmici u Evropi smo imali i dva kadeta, odnosno Ćopića i Lazetića, a za susret sa grčkim velikanom ćemo takođe prebaciti nekoliko fudbalera iz selekcije koju predvodi Marko Neđić. Sve u svemu, važno je da budemo hrabri i da na pravi način predstavimo Crvenu zvezdu u utakmici sa Olimpijakosom – poduvkao je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter