0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

PEDRO MARTINS: Došli smo u Beograd da pobedimo!

Objavljeno: 30.09.19 u 20:46

Trener Olimpijakosa Pedro Martins poručio je da je njegov tim u Beograd došao po tri boda.

Portugalac ne smatra da je ovo ključna utakmica u konačnom plasmanu. Da jeste bitna, ali ne utakmica ‘života i smrti’.

– Ne mislim da je ovo odlučujuća utakmica za konačan plasman na tabeli, ali sigurno jeste bitna – počeo je priču Martins.

Odlični strateg je poručio da se Olimpijakos ne oslanja na samo 11 igrača, već na kompletan tim.

– Ne mislim da se uvek oslanjam na istih 11. Imam kvalitetan tim i srećan sam zbog toga. Zadovoljan sam svojim igračima i mislim da bilo koji od njih može u startnu postavu. Ovo je potpuno drugačija situacija nego protiv Bašakšehira i Krasnodara. Ovo nisu kvalifikacije, već igramo za bodove i sigurno se ni oni ni mi nećemo zatvoriti.

Na pitanje da li bi bod za Olimpijakos u Beogradu bio neuspeh Portugalac je rekao:

– Ne razmišljamo o negativnom rezultatu jer ne možete tako pristupati utakmici. Želimo da odigramo dobro i kvalitetno, nadam se da će tako i biti.

Usledilo je nekoliko rečenica hvale na račun Crvene zvezde.

– Verujemo da je to jedinstvena i kvalitetna ekipa. Igraju smireno i strpljivo, koriste svoje vreme pametno. Gledali smo ih i protiv Partizana, ali to je bilo nešto potpuno drugačije nego što će biti protiv nas sutra.

Martins ne bi pristao na onu tri za tri, da Crvena zvezda pobedi u Beogradu, a Olimpijakos u Atini.

– Poznati su nam dobri odnosi navijača, ali i za mog kolegu i za mene je najbitnije da naši igračiostave dobar utisak. Prijateljstvo je prijateljstvo, ali došli smo ovde da pobedimo – zaključio je Martins.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter