0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

FLEŠ SA DALEKOG ISTOKA: Astana skrivala adute pred Partizan, ali ipak bila silovita (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.19 u 18:12

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju Astani u 2. kolu grupne faze Lige Evrope, a šampion Kazahstana danas je igrao svoj meč prvenstva.

Dugo se Astana nije ovako mučila u domaćem prvenstvu kada je reč o borbi za trofej. Ranije je tim iz glavnog grada Kazahstana lako dolazio do šampionske krune, a sada je pet kola pre kraja treći na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na Kairat i Tobol. Ruku na srce Astana ima meč manje, te bi mogla da se izjednači sa glavim konkurentima.

Astana je danas dočekala i Kaisar i slavila sa 3:0. Nije je sputalo ni to što je trener Roman Hrihorčuk krio adute pred dvoboj sa Partizanom u Ligi Evrope. Golove za Astanu postigli su Bejsebekov u 14. minutu i Kžišenko u 24. i 58. minutu. Za domaći tim nisu igrali Antonio Rukavina, Šimunović, golman i kapiten Erić, kao ni Tomasov i Janga. Evo kako je Astana stigla danas do pobede:

Astana i Partizan meč 2. kola grupne faze Lige Evrope igra u četvrtak od 16.50.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter