2
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

‘JAKO BOLI, JAKO BOLI…’: Još jedan reprezentativac se oprostio od dresa Srbije!

Objavljeno: 27.09.19 u 20:44

Žali što se nije oprostio medaljom na Mundobasketu u Kini.

Iskusni reprezentativac Srbije Marko Simonović objavio je da je Svetskim kupom u Kini završio svoju karijeru u dresu nacionalnog tima.

u Zagrebu posle pobede njegovog tima Cedevita Olimpije u četvrtfinalu ABA Superkupa protiv FMP-a.

– Jako boli, jako boli. Svi smo imali jako veliku želju da osvojimo medalju. I ne samo medalju već da osvojimo to zlato jer smo stvarno osetili da to možemo, imali smo talenat, imali smo hemiju, igrali smo i igrali se košarke. Međutim, eto, jedan slabiji dan i eto. Nažalost moram da se oprostim bez medalje. Očekivao sam da će biti medalja – rekao je Simonović za MozzartSport.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Orteza i Zenita iz Sankt Peterburga istakao je da je odluku o povlačenju doneo mnogo ranije.

– Rešio sam dok smo igrali kvalifikacije. Posle prvenstva, to je to. Mislim da je bilo dosta sa moje strane, sada moram i porodici da se posvetim, vreme je malo za mlađe, da igraju, da preuzmu, da nose i nadam se da naprave uspehe – rekao je Simonović.

– Šest godina, dve medalje. Žao mi je što sada nije bio oproštaj sa nekom medaljom, ali Bože moj – podvukao je košarkaš Cedevita Olimpije.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter