4
Evroliga

TUŽBA: Crvena zvezda mora da plati bivšem reprezentativcu Srbije skoro 200.000 evra!

Objavljeno: 26.09.19 u 00:00

Tačnije, u pitanju je ukupna cifra od 187.500 evra, plus troškove suda i taksi.

Crvena zvezda ponovo ima problema sa BAT-om. Još jedan bivši igrač tužio je klub sa Malog Kalemegdana ovoj organizaciji i presuda je stigla.

U pitanju je Nemanja Dangubić, sadašnji košarkaš španskog Estudijantesa, koji ima potraživanja u iznosu od 187.500 evra zajedno sa bonusima.

Zvezda na ovo neće uložiti žalbu, već je pristala da isplati sve što duguje igrači, kao i troškove arbitraže i sudske troškove i takse, a sve detaljnije možete videti OVDE.

Dangubić je u Crvenoj zvezdi proveo četiri godine, a 2018. je iz Beograda prešao u minhenski Bajern, da bi ovog leta prešao u Španiju.

FOTO: ABA league/Crvena zvezda MTS
0
0

4 Komentara

  1. Evo sad za one koji nisu poverovali da nova KKCZ posle resetovanja ima sad vec izmedju 4.5-5 mil.evra novih dugovanja.Samo za proslu godinu u junu su usvojili balans sa gubitkom preko 180mil.dinara vise od 1.5mil evra. Znaci kako je Covic tvrdio da je proslogodisnji budzet bio oko4.5 mil evra nije jasno,da li se ovih 1.5 dodaje ili je unutra u budzetu?????? Ova situacija je apsurdna,para nema dugovi se prave,klubovi i njihovi predstavnici posebno DR exel se poklase do kosti,za besmisleno igranje u unazadjenoj i dosadnoj EL.Za to vreme od ulaska u Jadransku ligu,srpska liga je totalno obezvredjena,i prakticno unistena.Realno kosarka se igrala ozbiljna samo u Beogradu,STO JE KATASTROFA.!!!!
    Za A selekciju smo se nervirali,ali stvarnost je jos surovija,i pitanje je da li ce talenti uspeti da postanu igraci,bez obzira sto sistem ne funkcionise.Smesno i tuzno ce biti gledati derbi KKP:KKCZ … Ja pre svega kosarku volim,pa onda navijam za KKP ali gledajuci ove godine nisam siguran da je to moj klub….
    Koliko ce ovakvih situacija biti posle ove sezone u oba kluba,videcemo…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da li ti stvarno verujes coveku koji samara istinsku legendu DZajica???? Kad nije uspeo da preuzme FK posto je znao koja ce se para obrtati,Terzic je mnogo nezgodniji i dobar je prijatelj sa mnogim „Uglednim Crnogorcima“,ostao je u KK. I ako mislis da on ulaze svoje pare grdno se varate,on je tu kao i na svakom poslu da zaradi ,ili u nasem zargonu“mazne neku lovu“ i da ide dalje… Nazalost i u KKP je slicno,malo drugacije upakovano…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter