0
Domaći fudbal

FOTO: Supernova

ONI ZNAJU ŠTA JE ZA NJIH SUPER: I Tošić i Degenek su na Supernovi

Objavljeno: 26.09.19 u 12:15

Poklonici najbitnije sporedne stvari na svetu dočekali su početak grupne faze najvećih takmičenja starog kontinenta – Lige šampiona i Lige Evrope u kojima će ove sezone dodatno uživati i domaći navijači s obzirom na to da su se u ova elitna takmičenja plasirali i Crvena Zvezda i Partizan. Takmičenja su počela, a navijačima ostaje samo da uživaju u majstorskim akcijama svojih omiljenih fudbalera.

Nova zvezda na domaćem kablovskom nebu Srbije – Supernova, tu je da vam omogući da ne propustite nijedan detalj zanimljivih duela i da imate zaista super provod kakav su imali i Tošić i Degenek na snimanju TV spota koji je aktuelan ovih dana.

U slobodno vreme između treninga i utakmica Zoran i Miloš vole da se opuste uz više od 200 kanala vrhunskog zabavnog, edukativnog, informativnog, kao i kompletnog sportskog programa u ponudi Supernove.

Pored bogatog filmskog i serijskog sadržaja na kanalima FOX, HBO i Superstar TV, za njih je, kao i za sve sportske fanove, sigurno najzanimljivija specijalna jesenja šema na čak pet Arena Sport i sedam Sportklub kanala.

FOTO: Supernova

A ukoliko zbog čestih obaveza propuste nešto, Supernova je uvela uslugu “Supernova TV po tvom” koja podrazumeva vraćanje programa do 72 časa unazad, gledanje televizije na mobilnim telefonima i prenosnim uređajima bilo kada i bilo gde putem Supernova aplikacije. I sve to u okviru fantastične promocije “Super sve“ paketa po ceni od 1 dinara u trajanju od čak šest meseci.

Upravo su zbog toga svi, a među njima i naši najbolji fudbaleri, na Supernovi!

Pogledajte šta je to super Zoranu i Milošu:

(Izvor: youtube / Supernova Srbija)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter