0
Domaći fudbal

KUP SRBIJE: Radnik u Kruševcu ‘zaokružuje’ šesnaestinu finala

Objavljeno: 26.09.19 u 10:11

Utakmicu 1/16 finala KUP-a Srbije Radnik odigrava u Kruševcu, gde će snage odmeriti sa tamošnjim prvoligašem Trajalom.

Započetu seriju dobre igre i rezultata tim iz Surdulice planira i pored prvenstva da nastavi i u KUP-u, pa od utakmice u Kruševcu očekuje pobedu i dalji plasman u ovogodišnjem takmičenju.

– Očekujemo pobedu u prvoj utakmici KUP-a. Potreban nam je dobar rezultat čime bi overili poslednju utakmicu u Beogradu. Jako nam je bitno i zbog samopouzdanja i daljeg toka prvenstva i potreban nam je taj visok psihološki nivo kojim bi zaboravili loše situacije iz prethodnog perioda – kaže pred utakmicu trener Radnika, Nenad Vanić.

Kadrovskih problema u timu nema, osim i dalje povređenog Pejčića, a trener Vanić najavljuje da će put Kruševca krenuti momci koji su svojim zalaganjem zaslužili da budu u startnih jedanaset.

– Ubrzani raspored u desetak dana učiniće da se u prvoj postavi nađu i momci sa manjom minutažom – dodaje Vanić.

Utakmica 1/16 finala KUP-a Srbije Trajal – Radnik igra se u četvrtak, 26. septembra, mesto odigravanja meča je Gradski stadion u Kruševcu a početak je zakazan za 15:30

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter