0
Boks

FOTO: YouTube/Printscreen

TRAGEDIJA: Bokser iz Bugarske umro u ringu od infarkta, a boksovao pod lažnim imenom (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.19 u 14:02

Bugarski bokser Boris Stančov umro je u Albaniji tokom borbe sa Arditom Murijem, ali ne od zadobijenog udarca, već od infarkta.

Nesrećni mladić se poslednjih godinu dana takmičio pod licencom svog rođaka Isusa Veličkova, a za prevaru se saznalo nekoliko sati nakon tragičnog meča kad je Veličkov javio da je živ i zdrav.

Navodno, Stančov je pored licence Veličkova koristio i njegove suplemente i sumnjice dodatke ishrani. Na snimku borbe se vidi da Stančov pada na pod, a da ga rival nije ni pipnuo. Brzo su reagovale sudije, lekari i treneri, ali spasa za Bugarina nije bilo.

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se sam Veličkov koji je prvi proglašen mrtvim, ali se ispostavilo da nije on u pitanju.

– Borio se s mojom licencom od 2018. godine, ali rekao je da je sve u redu jer je trener to znao – kazao je Veličkov.

Tek je bizaran razlog zašto se borio pod tuđim imenom – nije želio pod svojim imenom da ima poraz. I WBC je inače posle smrti boksera izrazio saučešće porodici pogrešnog boksera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter