2
Domaći fudbal

RASPUCANA ZVEZDA: Vukanović doneo novo vođstvo od dva gola (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.19 u 20:22

Već početkom drugog poluvremena Crvena zvezda je ponovo došla do dva gola viška.

Doneo je Erhan Mašović nadu Voždovcu golom u 31. minutu, čak i Zličić imao sjajnu šansu krajem prvog poluvremena za izjednačenje, ali je nije iskoristio.

To je posle sedam minuta igre u nastavku ‘kaznio’ Aleksa Vukanović, koji je možda već tada rešio pitanje pobednika.

Odlična asistencija piše se Milanu Gajiću, koji je dobro prošao po levoj strani i oštro centrirao po zemlji na peterac, pravo na levu nogu Vukanovića.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je pobedila ali ovo nije bilo dobro! Bilo je nekoliko šansi koje je Voždovac stvorio a Zličićeva šansa je bila jedna od izglednijih. Odbrana i dva zadnja vezna nisu baš bili na visini zadatka! Možda je tome glavni razlog nepostojanje kontinuiteta kod većine igrača Zvezde. Sa ovakvom igrom nemamo šta dobro očekivati protiv Olimpijakosa! Budimo realni! Ali, najvažnije je da je dr Milojević jedva dočekao da u tim ubaci perspektivnog 32-godišnjeg Bena, koji osim što je dao gol sa gol linije, nije imao blage veze na terenu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Znali Milojevic prema kom golu njegova ekipa napada,, hočeli onog Gobeljic iko da izbaciš tima on jad Boziji čovjek nezna gdje se nalazi,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter