7
Domaći fudbal

RAKA ĐUROVIĆ: Jovanović jeste pogrešio, a to ide na ruku Sudijskoj komisiji koja ga ne voli!

Objavljeno: 25.09.19 u 12:30

Nekadašnji internacionalni fudbalski sudija Raka Đurović izneo je teške optužbe na račun Sudijske komisije FS Srbije.

Nekada član ovog tela i čovek koji nam je godinama objašnjavao odluke sudija u emisiji ‘Crna tačka’ istakao je da Srđan Jovanović nije ‘miljenik’ Sudijske komisije FS Srbije.

– Očigledno je da Srđan Jovanović nije po volji mnogima u Savezu. Bilo je mnogo drastičnijih primera i previda arbitara, a da se niko iz Sudijske komisije nije oglasio. Apstraktno mi je da se Igor Radojičić sada oglasio, a ranije se nije oglašavao nikada, osim ako mu se ne da drugačiji signal. On je svojom izjavom prejudicirao odluku Sudijske komisije koja još uvek nije donesena. Ne treba biti mudar analitičar da se zaključi za koje se arbitre iz Sudijske komisije odmah oglase, a za koje ne – rekao je za list ‘Danas’, Raka Đurović.

On je ostao dosledan svoje prve izjave da je Zvezdi poništen regularan gol i da je Vladimir Stojković, koji ga je prozvao, zakasnio sa intervencijom.

– Golman u petercu nije apsolutno zaštićen, kao što mnogi misle, mada jeste zaštićeniji u odnosu na ostale delove terena – rekao je Đurović i ponovo se vratio na Srđana Jovanovića:

– Greške se dešavaju, pravo je pitanje da li su namerne. Ne vidim malicioznost u ovoj odluci Jovanovića, koji je izuzimajući ovu tešku situaciju odlično vodio meč i potvrdio da ga UEFA nije slučajno izabrala za Ligu šampiona. On je sudija sa dugogodišnjim iskustvom u Evropi, kome sve do sada nije povereno suđenje derbija. Nije dobro da ovakve sudije potrošimo posle samo jedne utakmice – zaključio je Raka.

0
0

7 Komentara

  1. RADOJICIC osvedoceni
    ZVEZDAS. Uvek ima nesto
    protiv PARTIZANA. I ONI sto
    ga dovode, veliki Zvezdasi.
    To je ta njihova propaganda.

    0
    0
    Odgovori
  2. Raka djurovuc ce da komentarise sudjenje,njemu je bio i regularan pogodak zvezde iz auta,kada je svojevremeno davao izjavu,tako da ovaj gurbet nema sta da komentarise o nekoj regularnosti,kada mu zvezda viri iz du.eta!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jovanovic je UEFIN,tako da taj Radojicic nije bitan a Mazic je bio UEFIN pa sudio posteno i nisu mu nista mogli nakon toga otisao u Kinu i opet mu nista ne mogu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter