8
Domaći fudbal

ILIEV: Rako, da li sam u pravu? MILIJAŠ: Da nije sviran faul bio bi gol!

Objavljeno: 25.09.19 u 14:45

Gosti jutarnjeg programa ‘Prve’ i emisije ‘Ko je u pravu’ bili su sudijski stručnjak Raka Đurović, trener Crvene zvezde Nenad Milijaš i bivši sportski direktor Ivica Iliev.

Tema je bio poništeni gol Crvene zvezde u 70. minutu Nemanje Milunovića posle faula Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Prvi je o spornoj situaciji govorio sudijski ekspert i bivši sudija Raka Đurović, on je potvrdio svoju tezu da je Zvezda oštećena za gol.

– Sudija je pogrešio, nažalost. Taj detalj izvlačiti iz konteksta cele utakmice je pogubno, na našim derbijima će se ovako polemisati još dugo. Gledaće se kao dva neprijatelja na nišanu – rekao je Đurović.

Na nekadašnjeg sudiju se nadovezao Ivica Iliev:

– Raka to sigurno bolje zna, ali ja ne vidim da je gol poništen, jer je faul sviran pre tog gola, a sve posle sudijskog zvižduka se ne računa. Da li sam u pravu Rako?

Nadovezao se Raka Đurović:

– To je takođe izvlačenje iz konteksta, tačno je to da je sudija svirao prekršaj iz kog je neposredno postignut pogodak – ostao je nedorečen Đurović, jer je Ivica Iliev opet pokušao da objasni kako pomoćne sudije više ne dižu zastavicu dok ne budu sigurne da li je ili nije bio ofsajd, jer ako sudija glavni svira ispravke nema.

Nenad Milijaš je bio siguran da gol regularan, ali je sudija odlučio da sudi faul.

– Da nije sviran faul, gol bi bio čist. Možemo mnogo da polemišemo o tome i zvezdaši će reći da je gol, partizanovci da nije, ali svaki derbi donosi neku novu situaciju. Bio je gol, ali mi smo igrali ispod svog nivoa. Što se mene tiče nije bio faul i postigli smo regularan gol.

Celu emisiju možete pogledati OVDE.

0
0

8 Komentara

  1. RAKA KE STRUCNJAK SAMO KADA KE NJEGOVA ZVEZDA U PITANJU,ON JE JEDAN OD ONIH KOJI NE GLEDA REALNU SITUACIJU,VEC SAMO KAKO BI ISAO U KORIST ZVEZDE,BEZ OBZIRA KAKVA ZAISTA ISTINA BILA,TAKO DA ON NIJE OSOBA KOJA BI NESTO KOMENTARISALA NEKE PO NJEMU SPORNE SITUACIJE,KADA JE FAUL NAD GOLMANOM DEFINITIVNO POSTOJAO!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma dajte im taj gol, budite sada dzekovi vi iz partizana, trazite da im priznaju gol, nek bude 2-1′, hoce li terza lepse da zaspi, da ne placu vise

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter