7
Domaći fudbal

HotSport

SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM: Pogledajte plan rekonstrukcije stadiona Partizana

Objavljeno: 24.09.19 u 18:40

Sekretarijat za Urbanizam i građevinske poslove objavio je plan rekonstrukcije stadiona Partizana u Humskoj.

Bliži se i taj dan kada će se krenuti sa rekonstrukcijom stadiona ‘Partizan’. Po onome što je objavljeno na portalu ‘e-kpaija’ vidi se ceo plan regulacije sportskog kompleksa Partizan koji im je na uvid stavio Sekretarijat za Urbanizam i građevinske poslove.

Kada je reč o rekonstrukciji sportskog kompleksa u Humskoj, on će biti sačinjen iz tri dela. U prostoru koji obuhvata stadion, a to je najveći deo kompleksa, planirana je izgradnja novog ili rekonstrukcija postojećeg stadiona, koji će imati kapacitet 35.000 mesta. Na samom stadionu biće svi sportsaki prateći objekti od svlačionica, sanitarnog prostora i upraven zgrade. Okolo je predviđeno da se naprave komercijalni sadržaji poput prodavnica, ugostiteljskih objekata i mesta za zabavu, ali i hotela.

Drugi deo kompleksa činiće prostor zatvorenih terena uz Dinarsku ulicu. Planirana je sportska sala, objekti u njenoj funkciji (svlačionice, teretane, fitnes centri), kao i komercijalni objekti i poslovni apartmani, pre svega namenjeni smeštaju sportista, posetilaca i gostiju kluba.

Na kraju, treći deo čini celina otvorenih sportskih terena, pre svega se misli na teniske, koji i sada zauzimaju dobar deo kompleksa, a predviđena je i izgradnja podzemnih garaža.

Kompletan plan rekonstrukcije možete pogledati OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. Jebo Vas stadion od 35000,,,
    Dajte to na privatno javno parterstvo, neka privatnici grade stadione, po primeru u Evropi…manite se tih komunističkih verzija da država plaća stadione…. i to minimalo 45000.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma naravno, idemo šarena laža samo da se ne piše o sramnoj igri zvezde i 30 miliona evra protraćenog novca uglavnom poreskih obveznika. Mi debelo plaćamo 8 stranaca odbkojih 4 ide po splavovima a 4 kao nešto igra.

    0
    0
    Odgovori
  3. HOCEMO STADION ZA
    45 000 MESTA. UPRAVO
    PRED 50 GODINA IMALI SMO
    55 000 PUBLIKE. MINIMUM
    45 000 NAVIJACA. NOVI BEZ
    ATL. STAZE. PRAVI STADION.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ce nam 45 000 mesta, previse je, na ligaskim utakmicama bude po 5000 ljudi, cak se stadion ne napuni nekad ni na evropskim utakmicama..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter