3
Domaći fudbal

FOTO: Voždovac

OPTIMIZAM MEĐU ‘ZMAJEVIMA’: Voždovac čeka Zvezdu sa drastično smanjenim kapacitetom stadiona na ‘krovu’!

Objavljeno: 24.09.19 u 13:47

Fudbaleri Voždovca će sutra na svom stadionu ugostiti aktuelnog šampiona, ekipu Crvene Zvezde. Zaostala utakmica 3. kola Linglong Superlige igra se u terminu od 19 časova.

Kapacitet stadiona na krovu TC Stadion za ovaj meč biće smanjen na 1650 mesta, a karte će se prodavati samo na dan utakmice na biletarnici Stadiona po ceni od 500 dinara.

Povodom sutrašnjeg derbi meča Superlige između Voždovca i Crvene Zvezde danas su se na stadionu Voždovca javnosti obratili sportski direktor kluba, Jovan Damjanović, kao i jedan od junaka prošlonedeljne pobede nad Vojvodinom, Nemanja Nikolić.

Damjanović je prvo pozdravio sve prisutne u ime šefa stručnog štaba Zmajeva, Radeta Kokovića, koji je sprečen da prisustvuje konferenciji za medije zbog obaveza na sticanju UEFA PRO trenerske licence, a zatim i najavio sutrašnji meč sa Crvenom Zvezdom.

– U sutrašnjem meču dočekujemo klub koji je u poslednje dve godine u ‘kremu’ evropskog fudbala i to je za nas dodatni motiv da pokažemo kakav fudbal možemo da igramo. Imamo ozbiljan igrački kadar, i to smo dokazali u prošlom meču u Novom Sadu. Ekipa je izuzetno selektirana sa mnogo talentovanih igrača, i kvalitetnim iskusnim igračima koji su im prava podrška. Sutra je za nas ključna reč „igra“. Ne želimo da se ‘borimo i tako dalje’, ne želimo da koristimo te fraze, želimo da se nadigravamo u svakom smislu te reči i da pokažemo sav raskoš talenta koji naš tim poseduje.

Jedan od najboljih pojedinaca u timu Zmajeva ove sezone, i nekadašnji igrač crveno-belih, Nemanja Nikolić, takođe ističe da fudbaleri Voždovca imaju veliki motiv pred sutrašnji meč.

– Kao što je rekao i direktor, želimo da se sutra nadigravamo i da pokažemo da možemo da pariramo i najboljim ekipama u našem prvenstvu i našim predstavnicima u Evropi. U poslednjih nekoliko kola smo pokazali da dižemo svoju formu i da igra našeg tima postaje sve prepoznatljivija. Želimo da nastavimo taj trend sutra, i nadam se da ćemo uz veliku podršku naših navijača sa tribina ostvariti dobar rezultat.

Damjanović je takođe napomenuo da je ekipa kompletna i da Voždovac nema kadrovskih problema, te da u kompletnom sastavu dočekuje Crvenu Zvezdu.

0
0

3 Komentara

  1. Ajmo Zvezdo sutra borbeno,fajterski u mec kožu da im ogulimo i pokazemo sav svoj potencijal. Pobeda sve leci. Samo napred i podrška našem Miloju!

    0
    0
    Odgovori
    • Šta ti je bitno ko sutra sudi kada je na Zvezdinoj klupi Milojević! On je najveća dobitna kombinacija i uzdanica za vas “grejvdigere”!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter