7
Domaći fudbal

‘GROF’ BOŽOVIĆ: Zvezdaši, ostavite Milojevića na miru!

Objavljeno: 24.09.19 u 12:07

Posle 161. ‘večitog’ derbija na udaru kritika navijača Crvene zvezde našao se trener Vladan Milojević, a u njegovu zaštitu stao je bivši strateg kluba iz Ljutice Bogdana, Miodrag ‘Grof’ Božović.

Partizan je slavio sa 2:0, a Crvena zvezda nije uspela nijednom da uputi šut u okvir gola najvećeg rivala. Zbog toga je trener Milojević na udaru kritika, a u izjavi za ‘Kurir’ tim povodom oglasio se Miodrag ‘Grof’ Božović.

– Želim da pružim podršku kolegi Vladanu Milojeviću posle poraza u derbiju. I ne samo kao kolegi već i kao čoveku. Nije lako biti trener Crvene zvezde, ogroman je pritisak i stres, treba to izdržati. Znam to iz ličnog iskustva, jer sam i sam vodio Crvenu zvezdu – rekao je za Kurir Božović.

Božović je najavio da zvezdaši moraju da se ujedine u ovom trenutku.

– Nije Miloju lako. I to znam, jer sam i sam gubio derbije. Isto tako, ubeđen sam da je želeo najbolje, da pobedi. Sada, posle poraza, vreme je da se svi zvezdaši ujedine, a ne da pljuju čoveka i klub koji vole najviše na svetu. Izgubiti derbi nije smak sveta. Ako se ne varam, biće ih još dva u prvenstvu i možda dva u Kupu Srbije. Dobro se sećam situacije u Crvenoj zvezdi kada u klubu nije bilo struje i vode, kada nije bilo kafe. Nadam se da je to vreme za nama, da se to nikada više u istoriji neće desiti u Crvenoj zvezdi. Danas Crvena zvezda igra Ligu šampiona, i to drugu godinu zaredom. Malo li je?! Sve je nevažno, važna je samo Liga šampiona. Biti među 32 odabrana kluba Evrope!

– Taj Miloje, koji je sada pod udarom određenog dela javnosti, i to ne samo zvezdaške, uneo je u klub 60.000.000 evra ostvarujući rezultate iznad svih očekivanja. Naravno, imao je veliku podršku ljudi iz kluba koji su besprekorno radili svoj posao. Danas u Crvenu zvezdu dolaze strani igrači bez nećkanja. Klub opet ima evropski renome, ne duguje se novac igračima, ulaže se u mlađe kategorije…Zvezda je opet velika i moćna. Ovaj poraz je samo trenutak slabosti – poručio je Božović.

0
0

7 Komentara

  1. GROF AHAHHAAGHAHHAHAH MILOJE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH TREBA DA VAS POVEZU DA ZAJEDNO VODITE zvezdu RASPALU MALU. TI PAMTIS LEONARDA OVAJ SUMU I VELIKI PARTIZAN DA POVEZE OVU DVOJICU! PA DA KMECITE SKUPA GANlije I OSTALE ALIJE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Utakmica je dogovorena za mir u kuci. Vlast drzio oba kluba u saci.Idu izbori,trebaju glasovi. Ne zanosite se. Odmarao je Rodica,Kanjasa,Garsiju.Nije mogao sve jer bi bilo providno. I pored toga cist gol su nam ponisitili,niko se ni ne zali.Kvota a Partizan je pala sa 2.7 na 1.85. Nemojte da ste naivni

    0
    0
    Odgovori
    • Koji bre čist gol i koja vaša igra ne ser…. obraza ti čist faul bio i sudija svirao pre toga Partizanovi igrači stali i da su vam igrali svi stranci vi bi IZGUBILI jer imate lošeg trenera.

      0
      0
      Odgovori
  3. Niko ne bi rekao rec i da je 5 : 0 izgubila al brate sut u okvir gola nisu uputili, a igra ocaj i ne samo za derbi cec unazad par meseci, ja razumem los dan, al brate to vec traje i traje al igre nigde

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter