0
AdmiralBet ABA Liga

BURNO U ‘KOMŠILUKU’: Dino Rađa govorio o Larkinu, ‘zakačio’ i Zvezdu

Objavljeno: 24.09.19 u 19:55

U Hrvatskoj je glavna tema vest po kojoj bi zvezda Anadolu Efesa Šejn Larkin mogao da postane reprezentativac te zemlje.

Ne bi bilo prvi put da Amerikanac igra za Hrvatsku. Dobro se sećamo Olivera Lafajeta. Ipak, kada su na čelo KS Hrvatske stigli Stojko Vranković i Dino Rađa doneta je odluka da samo Hrvati igraju za reprezentaciju. Danas je Dino Rađa govorio o slučaju ‘Šejn Larkin’, a ‘potkačio’ je Crvenu zvezdu i Budućnost iz Podgorice.

– Zar vam ja ličim na nekoga ko iz dana u dan menja mišljenje? Klubovi moraju da počnu da rade i stvaraju igrače, ne može da se očekuje od reprezentacije da podiže košarku. Razumem da klub uzme jednog ili dva stranca kako bi podigao kvalitet treninga i igre, ali ovi nisu kvalitetni. Slovenija je uzela Entonija Rendolfa iz Reala i postala prvak Evrope, no šta joj je to donelo na klupskom nivou? Baš ništa. Pogledajte finale ABA lige, Crvena zvezda i Budućnost su igrali sa po pet stranaca – istakao je Dino Rađa.

Podsetimo, Hrvatska je dobila vajld kard za učešće u kvlafikacijama za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter