0
Odbojka

FOTO: osssrb.org

‘ORLOVI’ SPREMNI ZA ČETVRTFINALE: Ukrajina može da napravi čudo ako joj se to dozvoli

Objavljeno: 23.09.19 u 19:20

Odbojkaška reprezentacija Srbije u utorak od 20:30h igra utakmicu četvrtfinalu Evropskog prventsva.

Igrači Srbije očekivali su da će u borbi za polufinale igrati protiv Belgije, ali je Ukrajina ipak napravila iznenađenje i ‘izazvala’ tim Slobodana Kovača.

– Imamo fin i lep put, a sledećoj utakmici treba pristupiti kao do sada. Ukrajina je pokazala da može da napravi čudo ako joj se dozvoli. Treba da budemo koncentrisani i igramo svoju igru kako bi sve bilo kako treba. Iskusniji smo i bolji, to treba da pokažemo na terenu – rekao je Marko Ivović u Antverpenu pred duel sa Ukrajinicima.

– Poznajem pojedine ukrajinske igrače, dobri su. Imaju mladu, ali ambicioznu ekipu. Treba da se postavimo kao prema svim drugim ekipama koje igraju na motivaciju jer mladi igrači drugačije pristupaju utakmicama od iskusnijih – kazao je Ivović.

Nemanja Petrić smatra da su saigrači i on spremni za ovaj meč.

– Imali smo vremena da predahnemo, radimo na fizičkoj spremi i taktici. Četvrtfinale će biti veoma teško. Ukrajina lepo igra tokom celog takmičenja. Čeka nas težak meč, moramo da budemo koncentrisani od početka i istrajni u želji da pobedimo – rekao je Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter