3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: Evrogol Sume i gol Tošića za pobedu Partizana protiv očajne Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.19 u 19:57

Crvena zvezda je gostovala Partizanu u 161. derbiju u okviru devetog kola Superlige Srbije

Odlično je počela utakmica, dinamično i napadački na obe strane, ali je u nastavku prvog poluvremena tempo opao, dok je u drugom poluvremenu meča nastavilo istim tempom. Stekao se utisak da je Partizan više želeo pobedu u ‘večitom derbiju’, a neverovatnim golom Suma je u 83. minutu doneo prednost crno-belima. 

FOTO: FK Partizan

Prvu šansu na meču imao je Filip Stevanović u 3. minutu. Probio je po desnoj strani, video ga je Asano i poslao mu loptu u prostor, a lopta je prošla kraj stative Borjana. Pet minuta kasnije nakon lošeg skoka Asana, Žander je uspeo da ga pređe, poslao je loptu za Marina, a u šut mu je uklizao Urošević. U 13. minutu Marko Marin uzeo je loptu, ušao u zonu šuta, a Bojan Ostojić uspeo je da mu ukliza u šut, Marin je izveo korner, a navijači su kraj njega u tom trenutku bacili topovski udar. 

FOTO: FK Partizan

Nakon greške Gobeljića u 18. minutu usledila je kontra Partizana, napred je bio Sadik, poslao je loptu do Asana, ali Japanac nije imao snage za nešto više u trenutku. Ponovo se u 22. minutu Stevanović našao u prilici, iskoristio je grešku Van la Pare, šutirao je, a Borjan je bio dobro pozicioniran.

FOTO: FK Partizan

Pokušao je atraktivno Sadik u 25. minutu primio je nakon centaršuta loptu na prvoj stativi, nije imao drugog rešenja, probao je petom da uputi udarac, a lopta je prošla kraj gola Borjana. Ponovo je odgovorio Stevanović. Partizanov golobradi fudbaler uputio je udarac iz daljine ali je nedostajalo snage da ozbiljnije ugrozi Borjanov gol.

U 43. minutu imao je Vulić priliku, lopta je išla ka Marinu, koji je imao Miletića ispred sebe, uspeo je da pošalje ka Vuliću, ali je prijem izostao. U samoj završnici prvog poluvremena Partizan je izveo odličnu akciju. Natho je ubacio loptu, Miletić je prebacio na drugu stativu, pokušao je da stigne Urošević, ali je nije stigao.

FOTO: FK Partizan

Nastavio je Natho da odlično organizuje igru i u drugom poluvremenu. Poslao je u 52. minutu loptu do Sadika, koji je pobegao svom čuvaru, izašao je pred Borjana koji je odlično reagovao. Milošević je iznenadio navijače izvođenjem Sadika, a uvođenjem Sume u 64. minutu, što je značilo da će Asano u napad. Prihvatio je Suma loptu u 83. minutu na osamnaest metara od gola Milana Borjana, snažnim udarcem zatresao je mrežu Crvene zvezde i doneo prednost domaćem timu

Nastavila se agonija Crvene zvezde u nastavku. Vulić je dobio u 92. minutu drugi žuti karton, te su crveno-beli ostali sa igračem manje, a minut kasnije primili su i drugi gol.  Zoran Tošić je iskoristio odličnu loptu koju mu je u srcu šesnaesterca poslao Rajko Brežančić. Ispostavilo se da su prevagu Miloševićevom timu doneli igrači koji su ušli sa klupe. 

Partizan – Crvena zvezda 2:0 (0:0)
(Suma 83, Tošić 90+3)

Stadion u Humskoj 

Sudija: Srđan Jovanović 

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Stevanović, Natho, Asano – Sadik (Suma 64).

ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Degenek, Pankov, Milunović, Žander – Jovančić, Vulić, Marin, Van la Para (Vukanović 56)- Boaći (Pavkov 74).

0
0

3 Komentara

  1. ..Maketu.. pregazio Parni valjak -jos 10 igraca mora cz da kupi u mini prel.roku.kao ce ovo Terza da prezivi -tesko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Eto pokazalo se ko je bolji klub, ciji je bolji trener itd itd, nista ne pomaze i ni Marin ni drugi, neka se pakuju pa lepo put nemacke trece lige negde, pozdravcic. Mogao bi Marin da bude rezerva malom Stevanovicu a?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter