0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Goleada Šandonga i Šangaja, na kraju ipak remi! Hebei savladao Tjanjin 

Objavljeno: 21.09.19 u 15:48

Odigrane su preostale dve utakmice današnjeg programa Superlige Kine, golova nije manjkalo

Hebei je savladao Tianjin Tedu sa 2:1, dok je u drugom meču Šandong Luneng remizirao sa Šangaj Šenhuom 2:2

Hebei – Tjanjin Teda 2:1

Zanimljivo je da su sva tri pogotka u ovom meču postigli Brazilci. Prvo je Fernandinjo nakon odlično izvedenog kornera iskoristio lošu reakciju odbrane i loptu koja mu je pala na glavu sa manje od metra daljine poslao u nebranjeni deo mreže. Vodili su domaći do 42. mionuta kada je Vagner iskoristio centaršut Bai Jufenga nakon prekida i glavom poravnao na 1:1. U drugom poluvremenu golom Markaa koji se našao zaboravljen u šesnaestercu domaćin dolazi do sva tri boda.

Šandong Luneng – Šangaj Šenhua 2:2

Nije dobro počelo po domaćina koji je autogolom u 7. minutu prepustio prednost gostima. Nakon centaršuta Žang Či je pokušao da u padu otkloni opasnost, ali je nespretno reagovao i lopta je završila u mreži njegovog tima. Nakon kratko izvedenog slobodnog udarca Čao Junding je raspalio po lopti u 11. minutu i doneo gostima dva gola prednosti. Samo osam minuta kasnije Liu Binbin uspeo je da smanji na gol zaostatka. Liuju je poslao loptu iza leđa odbrani, a Binbin je ostao zaboravljen u šesnaestercu, odlično je uštopovao loptu i istrčao pred golmana. U 58. minutu Felaini nakon prekida postavlja konačnih 2:2. Nekadašnji igrač Mančester Junajteda odlično je reagovao na centaršut iz prekida i glavom je postavio konačan rezultat.

Superliga Kine 25. kolo

Čogin Lifan – Đangsu Suning 1:2 (0:0)
(Jiang Že 81 – Santini 55, Ži Pengfei 64)

Subota

Dalijan Jifang – Šenžen
(Ženg Long 38, Dong 79)

Hebei – Tjanjin Teda 2:1 (1:1)
(Fernandinjo 23, Markao 77 – Vagner 42)

Šandong Luneng – Šangaj Šenhua 2:2 (1:2)
(Liu Binbin 19, Felaini 58 – Žang Či 7 ag, Čao Junding 11,)

Nedelja

11.30 Tjanjin Tianjhaj
13.35 Šangaj SIPG Henan Janje
14.00 Gvanžu Evergrande – Vuhan Žal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter