0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

UPLAKANI RONALDO: Jeo sam hamburgere koje nisu prodali, bili smo gladni (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.19 u 17:12

Emotivan intervju dao je Kristijano Ronaldo za emisiju ‘Good Morning Britain’, jedan od najboljih fudbalera svih vremena se rasplakao.

Mnogi napadača Juventusa vide kao razmaženu zvezdu bez emocija. Odaje Kristijano Ronaldo utisak nadmenog čoveka, ali se iza svega po svemu sudeći krije čovek pune emocija, čovek od krvi i mesa. To je pokazao tokom intervjua za emisiju ‘Goog Morning Britain’ gde je govorio o svom detinjstvu.

On se setio vremena kada je imao 12 godina i kada mu je žena Edna i još dve devojke pomagale da ne bude gladan. Kristijano se kasnije govoreći o ocu rasplakao:

– Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živeo sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugalije. Bilo mi je jako teško bez porodice. Bili smo gladni. Sećam se da je pored stadiona bio „Mekdonalds“, davali su nam hamburgera koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nikada ih više nisam video – rekao je Ronaldo i nastavio:

– Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti.

Ronaldo je odrastao u siromaštvu, delio je sobu sa tri brata. Njegova majka je bila kuvarica, dok je otac radio kao baštovan. Bez obzira na uspeh i milione koje je zaradio, nikada nije zaboravio gde je odrastao i da je bilo dana kada nije imao šta da jede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter