1
Domaći fudbal

‘PARTIZAN NEWS’: Drulović bodri crno-bele pred AZ, evo šta jedu igrači Partizana pred derbi (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.19 u 11:51

Voditelj nove epizode ‘Partizan news’ bio je Saša Zdjelar.

U novoj epizodi Partizanovih vesti, kroz koje navijače uglavnom vode sami igrači, ovog puta domaćin je bio Saša Zdjelar.

Pored priprema za predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara, konferencije za medije i treninga prvog tima, bivši trener crno-belih Ljubinko Drulović dao je podršku igračima pred duel sa holandskim timom koji je savladao kao šef struke 2015. godine.

– Odigrali smo tada fantastičnu utakmicu, upisali važnu pobedu za nas. Nadam se posle četiri godine, pošto je AZ opet na Partizanovom pobedu, da će i sada crno-beli pobediti, ali i da će biti te sreće da prezime u Evropi – rekao je Drulović.

Holanđani vole da igraju otvoreno, na gol više, ofanzivno i to je dobro za Partizan. Ne znaju da se brane, ostavljaju prostora rivalima da mogu da igraju protiv njih – dodaje Drulović.

Zavirite i u kuhinju na SC Partizan-Teleoptik kako biste otkrili kako se pripremaju obroci za prvi tim Partizana pred važne utakmice.

0
0

1 Komentara

  1. fudbaleri i upravo, dolaze vam da vas bodre najmlađi navijači. Svedoci smo da nas je sve manje. Gledajte na sutra, gledajte da ova deca zavole Pratizan, nemojte dozvoliti ništa osim pobede. Mnogima je ovo prvi susret sa stadionom. Hoćemo pobedu, pobedu za buduće navijače. Partizan mora živeti i sutra!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter