1
Evrokupovi

LŠ: Šok na startu, Slavija iz Praga utišala ‘grad mode’, Inter se spasio u nadoknadi (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.19 u 20:55

Nova sezona Lige šampiona počela je šokantno, navijači Crvene zvezde bi poželeli da se tako nastavi i sutra.

U terminu od 19 časova odigrana su dva meča ‘elitnog’ takmičenja i oba su završena identičnim rezultatom 1:1.

INTER – SLAVIJA PRAG 1:1 (STATISTIKA)

Kada se završio žreb u Nionu Slaviju iz Praga su svi otpisali, jer su joj rivali Barselona, Inter i Borusija iz Dortmunda. Ipak, Česi su već na startu napravili iznenađenje. Na ‘Đuzepe Meaci’ su remizirali sa Interom 1:1.

‘Neroazuri’ su dominirali, stvarali šanse, ali ne pobeđuje uvek bolji. Već u 12. minutu šansu je imao De Fraj, ali je šutirao preko gola. Samo četiri minuta kasnije šansu je imao i Martinez, ali je bio zamalo neprecizan. Argentinac je šansu imao i u 46. minutu, ali promene rezultata nije bilo.

Šok je usledio 63. minutu kada je posle udarca jednog od igrača Slavije Handanovića kratko odbio loptu, a Nigerijac Olajinka pogodio za 0:1. Sudija se konsultovao sa VAR sobom, sve je bilo po propisima i Inter se našao u problemu. Samo par minuta kasnije tim iz Praga je mogao i do drugog gola, ali je Stanciju za dlaku bio neprecizan.

Inter je pravi pritisak napravio u periodu od 90. do 99. minuta koliko se igralo. Prvo je u 92. minutu Sensi pogodio prečku iz slobodnog udarca, lopta se odbila na nekih 14 metara od gola, a Barela je volejom smestio u mrežu za konačnih 1:1.

LION – ZENIT 1:1 (STATISTIKA MEČA)

U ‘G’ grupi je štucnuo Lion. Zenit je kući poneo vredan bod. Bio je ovo siromašan meč u kom je Lion zapretio u 23. minutu preko Dembelea. Zenit je poveo iz prve ozbiljne šanse. Azmun i Dzjuba su odigrali dupli pas, a Iranac je matirao golmana ‘lavova’ za 0:1.

Lion je do boda kao kuće vrednog stigao sa penala u 50. minutu. Strelac je bio Depaj. Takođe, treba izdvojiti i sjajnu šansu za Dzjubu u 70. minutu, ali je Lopes bio sjajan.

E GRUPA:

Salzburg – Genk 1:0 (1:0)
21.00 Napoli – Liverpul

F GRUPA:

Inter – Slavija Prag 1:1 (0:0)
(Barela 90+2 – Olajinika 63)

21.00 Borusija Dortmund – Barselona

G GRUPA

Lion – Zenit 1:1 (0:1)
(Depaj 50 penal – Azmun 41)

21.00 Benfika – RB Lajpcig

H GRUPA

21.00 Ajaks – Lil
21.00 Čelsi – Valensija

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter