Ekipa Radničkog je kao poslednje pojačanje za nastupajuću sezonu,angažovala iskusnu superligašku igračicu,Kragujevčanku Jovanu Stoiljković (28), koja bi trebala da unese dodatnu energiju i sigurnost najmlađoj ekipi lige.

-Postigli smo dogovor sa Jovanom Stoiljković,detetom kragujevačkog rukometa.Radi se o polivalentnoj igračici,koja može da pokrije sve tri bekovske pozicije,a dobro se snalazi i u odbrambenim zadacima.Nadam se da će u zrelim igračkim godinama,svojim iskustvom,pristupom treninzima i odgovornošću dokazati da je pravo pojačanje– istakao je šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.


Stoiljkovićeva je rukometom počela da se bavi u petom razredu osnovne škole u Radničkom,a u karijeri je još nastupala i za ŽRK Inđiju,ŽRK Slogu i ŽRK Kučevo.

– Posle povrede ahilove tetive drago mi je da sam se vratila u svoj grad i u klub gde se redovno i dobro trenira i gde sam imala dobru saradnju i sa trenerima i sa članovima kluba. Atmosfera je odlična,puno mladih i perspektivnih igračica koje su željne rada i napredovanja i koje vredno treniraju svaki dan,a cilj svima nama je isti-super A liga- najavila je povratak u Kragujevac Jovana Stoiljković.

Jovana je vernost klubu overila na dve godine.