2
Domaći fudbal

KRONE SE PITA: ‘Zašto je Zvezda poklonila Stojkovića’, Žule progovorio o noćnom životu u Beogradu!

Objavljeno: 14.09.19 u 16:28

Austrijski medij Krone.at bavio se transferom Filipa Stojkovića iz Crvene zvezde u Rapid

Medij je postavio pitanje da li je transfer Stojkovića zaista ‘posao veka’ za ekipu iz Beča. Zbog čega je Crvena zvezda dozvolila desnom beku koji je tokom dve sezone bio nezamenljiv u prvom timu da pre isteka ugovora ode iz kluba bez obeštećenja. Podsećaju i da je reprezentativac Crne Gore igrao u Ligi šampiona, te da je njegova vrednost na Transfermarktu oko 3.000.0000 evra.

Preneli su i glasine da je Stojković prethodnih meseci vodio raskalašan život, ne baš adekvatan za profesionalnog sportistu. Istakli su da je ‘Žule’ ljubitelj noćnog života, te da je to bio veliki problem tokom njegovog boravka u Crvenoj zvezdi.

Nezaobilazno je bio i pomen njegove odluke da protiv reprezentacije tzv. Kosova ne igra u meču Crne Gore.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević prelomio je i odlučio da ga pusti bez obeštećenja u Beč. Krone prenosi i kratku izjavu igrača.

Da li ste ozbiljni?! Nikada nigde nisam imao probleme. Posle dve prelepe godine u Beogradu sam želeo nešto novo. Rapid nije korak nazad za mene – kazao je Stojković.

On još uvek nije debitovao za klub iz Beča, a ove sezone je odigrao četiri meča za Zvezdu. Tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona i jedan u Superligi Srbije.

Zoki Barišić sportski direktor Rapida istakao je da ni sekund nije oklevao da li da angažuje Stojkovića. Takođe je dodao da je i šef struke Kauber impresioniran njegovim kvalitetom.

Dobro razume igru, pametan je igrač, veoma jak. U nedelju bismo mogli da ga vidimo na terenu protiv Admire – istakao je Barišić.

Zapratite HotSport na Instagramu i prvi saznajte vesti iz vašeg omiljenog kluba! 

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

2 Komentara

  1. Ako je on pametan i jak onda si ti nula od trnera.stojkovic za beka puno spor ne okretan centarsut velika nula.dribling ispod prosjeka i sto je najgore za ekipu dok igra puno raspravlja sa sudijama i protivnicim igracima.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je bio jedini nacin da Marin postane kapiten i broj jedan u klubu,sada je iskrsao Borjan…eto problema ako se slucajno posvadja sa Marinom,ode i Borjan za „dj“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter