2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

‘FESTIVAL’ SKANDALA U NIŠU: Nije samo Lalatović bio u centru pažnje, Mihajlović skinuo dres pred Kosanovićem (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.19 u 12:25

Vojvodina je u derbiju kola Superlige Srbije pobedila Radnički u Nišu 2:1, a meč je obeležio skandal u režiji Nenada Lalatovića.

Trener Novosađana, a nekada šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović isključen je posle nesportskog ponašanja tokom utakmice. Čak se išlo toliko daleko da se dešifruje šta je trener Vojvodine poručio upravi Radničkog i navijačima na ‘zapadnoj tribini’.

Sve to stavilo je u drugi plan ponašanje napadača Radničkog Stefana Mihajlovića. ‘Nestašni’ napadač je u 8. minutu zatresao mrežu Vojvodine, a onda se zaleteo kao svojoj klupi, skinuo dres i u lice nešto poručio svom treneru Miloradu Kosanoviću. Čak je izbegao i da ga ovaj zagrli. Šta je Mihajlović poručio šefu stručnog štaba ostaje tajna, ali ne deluje da je njihov odnos dobar.

Pogledajte na 0:45 snimka:

0
0

2 Komentara

  1. Mozemo pricamo sta hocemo, Lalat gde gos je otisao izvukao je klub iz blata. Voleo bih ga jednog dana kada Miloje ode i stabilizuje se Zvezda, da ga vidim opet na klupi. Jedini je on vadio klince iz omladinake skole i gurao na pravi nacin.

    0
    0
    Odgovori
    • Jeste, gde god on ode (al ne lalat, nego sns, a tralalalalat to isprati kao i svaki drugi stranacki vojnik) stabilizuje se klub….ali samo rezultatski ali ne i financijski, jer treba tu mnogo dzepova popuniti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter