0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SLS: Velika pobeda Vojvodine u Nišu, evrogol Devetka rešio derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.19 u 20:00

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su značajan trijumf protiv Radničkog u Nišu rezultatom 2:1 (1:1).

Povratak Nenada Lalatovića u Niš izazvao je novu buru sam po sebi, a mladi stručnjak na klupi Vojvodine potrudio se da napravi novi šou pred publikom na ‘Čairu’.

On je u prvom poluvremenu ušao u sukob sa sudijom i kolegom Miloradom Kosanovićem, nakon čega je isključen, o čemu smo već pisali.

Radnički je bolje otvorio ovaj meč i u devetom minutu već je poveo golom Stefana Mihajlovića. Vojvodina je više napadača i u 33. minutu stigla je nagrada u vidu gola Matića za 1:1.

U nastavku nekako su oba tima igrala više oprezno, bilo je dosta duela i osvrta na sudiju, ali u 77. minutu utakmicu je ipak prelomio prelep fudbalski potez.

Devetak je poslao snažan udarac ka golu Radničkog, golman Petrović imao je loptu na ruci, ali nije uspeo da je sprovede u korner. Sjajan gol koji je odlučio pobednika.

Radnički više nije imao odgovor, a sve što su domaći igrači uradili do kraja bio je drugi žuti karton Mihajlovića u 83. minutu koji je definitivno označio poraz ‘meraklija’ i trijumf ‘lala’.

Superliga Srbije, 8. kolo

Petak

Radnički – Vojvodina 1:2 (1:1)
(Mihajlović 9 – Matić 33, Devetak 77)

Subota

18.00 Crvena zvezda – Inđija
19.00 Javor – Rad
19.00 Radnik – Napredak
20.00 Voždovac – Čukarički
20.30 Proleter – Partizan

Nedelja

19.00 TSC – Mačva
19.00 Mladost – Spartak

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter