0
Odbojka

EP ZA ODBOJKAŠE: Srbija demolirala Nemačku na startu!

Objavljeno: 13.09.19 u 16:28

Srpski odbojkaši zablistali su već na startu šampionata ‘starog kontinenta’ jer su na ‘proste činioce rastavili’ selekciju Nemačke.

Srbija je protiv najtežeg protivnika u prvoj fazi igrala već u prvom kolu i odigrala je maestralno. Razbila je vicešampiona Evrope, selekciju Nemačke, i to sa 3:0 – 25:21, 25:17, 25:15.

Neizvesnosti je bilo samo u prvom setu, ali je i tu veći kvalitet ‘orlova’ isplivao na videlo i poveli smo sa 1:0 u setovima. Na dalje je sve išlo ‘kao po loju’ za izabranike Slobodana Kovača.

Potpuna dominacija Srbije viđena je i u drugom i u trećem delu meča, a Nemci su doživeli potpuni debakl. Sjajan start srpskih odbojkaša.

Šampionat ‘starog kontinenta’ održava se u Francuskoj, Holandiji, Sloveniji i Belgiji, a grupa u kojoj su „orlovi” igra se u Belgiji. Sleteći meč ‘orlovi’ igraju protiv Slovačke 15. septembra od 18:30h.

SRBIJA – NEMAČKA 3:0 (25:21, 25:17, 25:15)

Dvorana: „Pale 12” u Briselu;
Sudije: Erdal Akinči (Turska), Dobromir Dobrev (Bugarska).

Srbija: Okolić, U. Kovačević, Petrić, Ćirović, Peković, Krsmanović, Ivović, Jovović, Atanasijević, Luburić, Majstorović, Podraščanin, Lisinac, Todorović.

Nemačka: From, Krik, Šot, Rajhert, Kaliberda, Beme, Grozer, Zenger, Kampa, Breme, Hirš, Karlicek, Bakspeler, Cimerman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter