3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEDRIJE I NA ‘MARAKANI’: Nojeru ne preti samo opasnost od Milana Pavkova…

Objavljeno: 11.09.19 u 12:40

Crvena zvezda polako završava mini ciklus priprema za utakmice koje predstoje u narednih deset dana, a to su Inđija, Bajern Minhen i Partizan.

Nije bilo lako Vladanu Milojeviću tokom ove reprezentativne pauze. Sjajni stručnjak nije mogao u početku da računa na sve svoje napadače. Povrede su mučile Milana Pavkova, Ričmonda Boaćija i Tomanea. Slovo je bilo palo samo na mladog Nikolu Krstovića.

Ipak, prvi se oporavio Milan Pavkov, a sa ostatkom ekipe treniraju Tomane i Ričmond Boaći. To znači da bi Crvena zvezda mogla iz ‘više oružja’ da bude opasna po golmana Bavaraca Manuela Nojera. Kao što smo već pisali na teren se vratio i štoper Srđan Babić.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Crvena zvezda u subotu od 18 časova dočekuje Inđiju, u sredu od 21 čas gostuje Bajernu, a u nedelju 22. septembra na programu je ‘večiti derbi’ sa Partizanom u Humskoj.

0
0

3 Komentara

  1. VEDRIJE I NA ‘MARAKANI’: Nojeru ne preti samo opasnost od Milana Pavkova…Ljudi moji, pa treba da imamo malo osećaj za meru! Kakva to opasnost preti Bajernu od Zvezde?! Dalje u tekstu stoji da opasnost Bajernu preti između ostalog i od onog rezerviste iz kineske lige. Ovo je štos meseca! Ako Bajernu bude pretila opasnost od Boaćija onda je bolje da Bajern odustane od LŠ! Ali, prvo i najosnovnije je da Bajernu ne može pretiti opasnost u Minhenu od ovakve Zvezde jer će Zvezda igrati “zglobnjak”, bez želje da napadne! O čemu pričate?! Dođite k sebi! Presaberite se!

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda: 15.5 miliona eura od ulaska u LS,oko 3.5 miliona eura na ulaznice u kvalifikacijama, jos 8.5 miliona eura na ulaznica kada rasproda pakete za LS, cetri miliona eura od prodaje Joveljica, 1.7 miliona od prodaje Terzica, 2.2 miliona eura od akcija koje UEFA daje ucesnicima LS, od Bena dva miliona eura, od Jovica 1.6 miliona eura, od Causica pola miliona eura, od Ebesilia pola miliona eura, od onog decka sto prodadose u Veroni pola miliona eura, od ovog drugog omladinca sto pozajmise Valensiji 800 hiljada eura. Na sve to dodaj TV prava do sada plus u grupnoj fazi lige sampiona oko dva miliona eura, od Gasproma cetri miliona eura,od Telekoma 1.2 miliona eura, od manjih sponzora oko milion eura, to mu dodje oko 50 miliona eura koje je Zvezda zaradila samo od pocetka ove sezone a ti pisi kako je neko rezerva itd. Mi smo se presabrali,neka se Partizan presabere.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter