in , , , ,

ŠOK I STRAH U BARSELONI: Bekam odvodi Mesija u SAD i to bez dolara obeštećenja!

Neprijatna vest za sve navijače Barselone stigla je jutros od strane ‘Radio Katalonije’, a vezana je za prvu zvezdu tima Lionela Mesija.

Šok! Lionel Mesi bi već u januaru mogao da napusti Barselonu i to bez dolara obeštećenja. Naime, Dejvid Bekam kontaktirao je Argentinca i pozvao ga da dođe u njegov novi klub Inter Majami. Reč je o novom članu MLS lige koji je licencu za takmičenje dobio od 2020. godine.

Strah u Barseloni izazvala je istinita informacija da Lionel Mesi može da napusti ‘Kamp Nou’ bez dolara ili evra obeštećenja. Tako stoji u klauzuli poslednjeg ugovora koji je Argentinac potpisao. Sad ostaje da se vidi da li bi Mesi mogao da dobije ponudu koja se ne odbija od Dejvida Bekama i njegovih partnera u Majamiju.

Barselona kao ‘štit’ želi da ponudi prvoj vedeti tima novi doživotni ugovor. Prvi čovek Katalonaca veruje da će Mesi odlučiti da ostane.

– Sumnjam da hoće da igra za drugi klub, ali je zaradio pravo na slobodu u budućnosti. Veliki je navijač Barselone i mislim da će igrati za nas i posle 2021 – istakao je Đozep Bartomeu.

Nož i pogača su u rukama Lionela Mesija, nema sumnje da više novca može da ponudi Barselona, ali pitanje je da li je kod Argentinca stiglo do zasićenja posle 15 godina igranja u jednom klubu.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOTSPORT ANALIZA: ‘Orlovi’ rano lete – šta je krenulo po zlu i šta dalje?

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Vladivostoku, Francuzi mogu sa Amerima