0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PETROVIĆ: Nikad nisam bio srećniji nego u ovih mesec dana u Zvezdi! Zaslužili smo grupnu fazu LŠ

Objavljeno: 10.09.19 u 09:38

Njegoš Petrović stigao je ovog leta u Crvenu zvezdu iz redova beogradskog Rada pre mesec dana. Mladi reprezentativac Srbije izneo je utiske o prvim danima u crveno-belim redovima.
– Utisci su odlični. Saigrači su mi stvarno pomogli da se brzo adaptiram u Zvezdi. Uslovi su fenomenalni i na vrhunskom nivou. Nikad nisam bio srećniji nego u ovih mesec dana koliko sam u klubu. Nisam očekivao da ću posle dva dana dobiti šansu da budem starter protiv Mladosti. Bio sam prijatno iznenađen. Mogu da kažem da sam zadovoljan tom utakmicom, ali znam da mogu mnogo bolje igre da pružim u nastavku. Siguran sam da će, kako vreme bude odmicalo, sve biti na znatno višem nivou – istakao je Petrović.

Preneo je svoja očekivanja u Ligi šampiona i nacionalnom šampionatu.

Kada sam dolazio izjavio sam da najmanje što Crvena zvezda zaslužuje je grupna faza Lige šampiona. To se na kraju i ostvarilo. Mislim da ćemo se pokazati u odličnom svetlu. Grupa jeste teška, ali pokazali smo da se ne plašimo, da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom i ne sumnjam da ćemo uspešno završiti jesenji deo sezone. U prvenstvu su ciljevi uvek najviši i težimo ka tome da radom i trudom ponovimo prethodnu sezonu – rekao je Njegoš.

Prošle godine postao je redovan član mlade reprezentacije. Međutim, iako su očekivanja da u narednom periodu obuče i dres A tima, prvotimac Zvezde ostaje skroman.

Mislim da je to u ovom trenutku nerealno. Naravno da bih to želeo. San svakog mladog fudbalera je da bude reprezentativac svoje zemlje. Imam vremena da napredujem. Nadam se ću ostvariti i taj san, za tri ili četiri godine, ali koncentrisan sam na trenutne obaveze u mladoj reprezentaciji i klubu – zaključio je Njegoš Petrović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter