10
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

DAN ODLUKE: Vuletić na ‘braniku’ Partizana, danas se u Nionu vodi velika borba!

Objavljeno: 09.09.19 u 11:18

Klub ih Humske u predstavništvu UEFA pokušaće da odbrani potpredsednik Vladimir Vuletić.

Odlukom Disciplinske komisije Evropske kuće fudbala Partizan je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva navijača, a sve zbog spornog simbola ‘Keltskog krsta’ koji se pojavio na istočnoj tribini u meču protiv Malatije, kao i navodno rasističkih povika prema bivšem kapitenu Crvene zvezde Mičelu Donaldu.

Podsetimo, crno-beli su po dobijanju odluke pokušali žalbom da odlože izvršenje kazne, ali nisu uspeli i u susretu sa Moldeom smo na tribinama gledali skoto 6.000 dece na tribinama u Humskoj.

Sada je došao dan za konačnu odluku, koja će biti saopštena na sastanku u Nionu sa početkom u 14 časova. Interese Partizana braniće potpredsednik Vladimir Vuletić, koji je još juče otputovao u Švajcarsku i pokušao maksimalno da se pripremi za borbu sa ‘disciplincima’ UEFA, koji su često neumoljivi.

FOTO: Instagram /pfcbg

Profesor Vuletić će pokušati da ih ubedi da se ‘Keltski krst’ nikada ranije nije pojavljivao u Humskoj, te da je protiv Malatije to bio izolovan slučaj. Takođe, i da skandiranje Mičelu Donaldu ‘pi*ko ciganska’ nije rasistička parola, već uobičajeni deo navijačkog ‘folklora’ kada su u pitanju navijači ‘večitih’ u Srbiji.

Nada se šef pravnog tima Partizana da bi UEFA mogla da popusti i da je jedna odrađena utakmica bez publike sasvim dovoljna kazna.

Ishod bi trebalo da bude poznat u popodnevnim časovima i tada će biti poznato da li će ‘parni valjak’ u prvom kolu grupe L Lige Evrope dočekati AZ Alkmar sa ili bez prisustva publike.

Šansa da se umanji kazna srpskom klubu postoji, ali sa UEFA se nikada ne zna…

0
0

10 Komentara

  1. UPRAVO , GDE SU VAM
    VODJE DA VADE KESTENJE
    IZ VATRE. ONI SU VASOM
    POMOCI UNISTILI PARTIZAN
    NJIH BRE U ZATVOR. ZNATE
    LI KOLIKO TO KOSTA
    PARTIZAN. SVI ZIVITE NA
    GRBACI PARTIZANA

    0
    0
    Odgovori
  2. A zasto se zalite ako vec unapred znate da vas to Zvezda kaznjava preko Dekija ? Koja ste vi bagra od ljudi. Zelim vam dozivotni ostanak u Partizanu jer u tom slucaju brige za Zvezdu nema

    0
    0
    Odgovori
  3. VI GOSPODO IZ UPRAVE :
    VODITE BORBU, ALI PRAVU
    SA VODJAMA SA JUGA I
    ISTOKA. TO POD HITNO DA
    RESITE, JER SU ONI SPREMNI
    DA UNISTE PARTIZAN. BAVE
    SE RAZNIM UCENAMA A TO
    VI TREBA DA SPRECITE, JER
    I VI STE SAUCESNICI ZA
    KAZNJAVANJE PARTIZANA.
    DOSTA SRAMOTE !

    0
    0
    Odgovori
    • Шта је спорно у келтском крсту? Јбте више не смијеш рећи да иду у три лијепе материне јер вријеђаш мајке или угрожаваш родну равноправност.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter