3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kss.rs/FIBA

RADULJICA: Držali smo loptu duže nego što je trebalo! Bjelica, odigrali smo katastrofalnu utakmicu!

Objavljeno: 08.09.19 u 16:56

Srbija je poražena od Španije rezultatom 81:69

Prekinuta je dobra igra i pozitivni rezultati reprezentacije Srbije, a nakon meča govorili su kapiten Miroslav Raduljica i as Sakramenta Nemanja Bjelica.

Centar Srbije bio je kritičan ka igri naše reprezentacije.

– Nismo se snašli sa njihovom čvrstom igrom, držali smo duže loptu nego što je to trebalo. Krenuli smo agresivnije u drugom delu, ali to nije bilo dovoljno. Sada nije toliko lako kao u grupi. Španci su razbili sve naše kretnje, nismo se snašli na njihovu agresivnu igru – poručio je Bjelica

Nemanja Bjelica danas nije bio na nivou iz prethodnih utakmica.

– Nadigrali su nas u svakom segmentu igre, težak je poraz, ali idemo dalje. Sada će nam biti malo teže, u četvrtfinalu smo, treba da se odmorimo da se ovo zaboravi. Ne mogu da kažem da nas je sramota, ali odigrali smo katastrofalnu utakmicu – istakao je Bjelica.

FOTO: KSS/FIBA

0
0

3 Komentara

  1. To malo ljudi sto je igralo to je Dulo stvorio(Boganovic, Milutinov, Lucic pa i Raduljica) to sto je ugasena pa probudjena komsinica stvarala videli ste sve (Jovic, Guduric, Micic). I nemojte se zavaravati da ovi drugi mogu puno bolje.Malo vas pamti kosarkaska zbivanja tamo negde (3 evropska 73, 75 i 77 g. Kicanovic i Dalipagic). Manila, Filipini Svetsko (Kicanovic Dalipagic) olimpijada Moskva 1980 (Kicanovic, Cosic, Delibasic Dalipagic bio u vojsci) zatim era Divca, Paspalja , Danilovica, Djordjevica sve do atine i svetskog zlata potpomognuti Rebracom i Bodirogom, zatimAmerika svetsko zlato na celu sa Divcem i Bodirogom i Jaricem. One Guroviceve 2-3 trojke su usledile zato sto je igrao i za Partizan. Zatim dolazi vreme Krstica i evo danas Bogdanovic. Ako izuzmemo ulugu Slavnica (1975-80) sve sto je od komsinice dolazilo u ovih 50-tak godina licilo je na danasnjeg Gudurica, Jovica i ostale Coviceve mazimce. Ovo moze poreci samo:nenalica, kreten i zlonameran covek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter