0
Košarka

MUNDOBASKET: Argentina ubedljiva, Italija slavila nakon produžetaka, Rusi sigurni

Objavljeno: 08.09.19 u 18:22

Polako ulazimo u završnicu Svetskog prvenstva u Kini, pored meča Španije i Srbije danas su odigrani i sledeći mečevi.

Košarkaši Rusije slavili su protiv Venecuele u grupi I. ‘Armejci’ su imali igru tokom celog meča i osim u drugoj četvrtini nisu dozvoljavali protivniku da se približi i dođe do nekog iznenađenja. Na kraju Rusija je slavila 60:69. Najbolji košarkaš u pobedničkom timu bio je Voroncević sa 17 poena, devet skokova i pet asistencija. Sa druge strane sigurnu igru prikazao je Karera sa 19 poena i 10 skokova.

Poljaci su igrali sa Argentinom u grupi L , a ‘gaučosi’ su opravdali ulogu favorita. Odličnu su argentinski košarkaši igrali tokom celog meča, nakon svakog minuta rasla je prednost plavo-belih. Skola je u Argentini ubacio 21 poen, a Slauter u Poljskoj 16.  Na kraju potpuno zaslužena pobeda ekipe protiv koje će u narednoj rundi igrati Srbija 65:91

Portoriko je u jednom od najneizvesnijih mečeva dana poražen od Italije sa 89:94 u grupi J i to nakon produžetaka. Portorikanci su meč otvorili odlično, dobili su prvu deonicu 24:13, u istom ritmu nastavili su i u drugoj, te su na poluvreme otišli sa 46:26, u drugom poluvremenu značajno su se razigrali ‘neuroazuri. Treća deonica im je pripala sa 18:24, a u istom ritmu nastavili su i u poslednjoj deonici koja im je pripala 19:33. Portorikanci nisu imali snage da odgovore u produžetku te su Italijani na kraju slavili. Najefikasniji u Portoriku bio je Balkman sa 14 poena, dok je Belineli kod Italije ubacio 27 poena.

Portoriko -Italija 89:94 pp

Portoriko: Huertas 11, Diazz 3, Mojica, Braun, 13, Rodrigez 13, Klemente 9, Balkman 14, Frenklin 7, Kulijer 7, Klavel 6, Bradi, Pinero 6.

Italija: Datome, Haket 3, Filoj 6, Belineli 27, Vitali, Galinari 22, Đentile, Dela Vale, Biliga 10, Tesitori 12, Abas 14, Bruks.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter