0
Evropske lige

FOTO: Scotish FA

EURO 2020: Švajcarci ubedljivi, Rumuni do minimalca, Gruzija otkinula bod Danskoj!

Objavljeno: 08.09.19 u 20:23

Nakon meča Jermenije i Bosne i Hercegovine još tri meča kvalifikacija za Euro 2020. odigrano je danas

Rumunija – Malta 1:0 (STATISTIKA MEČA)

Rumunija je sačuvala svoju nadu da može do plasmana na Euro 2020 u grupi F. Nakon poraza od Španije na naplatu je došla Malta koja je na stadionu ‘Ile Oana’ u Pešti poražena 1:0. Gol je na asistenciju Hadžija postigao Puškaš u 47. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Gruzija – Danska 0:0 (STATISTIKA MEČA)

Gruzijci su dočekali favorizovanu Dansku u grupi D, ali uprkos terenskoj inicijativi gostiju, domaćin nije dozvolio iznenađenje na meču. Napadali su Danci, imali čak 12 šuteva od čega šest u okvir gola, naspram jednog u okvir Gruzina. Ipak, uspeli su da nakon 5:1 iz prošlog meča protiv istog protivnika ovoga puta spasu jedan bod.

Švajcarska – Gibraltar 4:0 (STATISTIKA MEČA)

Švajcarska je dočekala selekciju Gibraltara u grupi D koja je poslužila kao sparing partner. Domaći su bez mnogo muka već u prvom poluvremenu u svoju korist rešili meč, dok su u nastavku rutinski priveli meč kraju. Džaka je u 37. minutu proigrao Zakariju, za 1:0, šest minuta kasnije Mehmedi je dodatno uvećao prednost domaćina, a u četvrtom minutu nadoknade u prvom poluvremenu Rodrigez je povisio na 3:0. Gavranović je u 87. minutu postavio konačnih 4:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Scotish FA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter