1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

TADIĆ: Razočarani smo, niko ne voli da gubi pred punim stadionom!

Objavljeno: 07.09.19 u 23:37

Nakon meča protiv Portugalije pred novinare je izašao Dušan Tadić koji je izneo utiske.
Fudbaler Ajaksa nije krio nezadovoljstvo zbog neugodnog poraza od prvaka Evrope Portugalije. 

Nije bilo lako, razočarani smo. Niko ne voli da izgubi pred punim stadionom. Kad god smo se vratili u igru primili smo naivno golove. Moramo to da analiziramo, zbog čega se to desilo. Portugal je takva reprezentacija, uvek kažnjavaju greške, to su i večeras uradili – istakao je Tadić

Upitan je Tadić i o novom sistemu u kome je večeras nastupila Srbija.

– Trudimo se da zajedno napadamo, ali i da se zajedno branimo. Novi je selektor, moramo pokušati da izvršimo njegove zamisli – rekao je Tadić.

On je istakao da je Srbija za nijansu dalje od kvalifikacija za Euro 2020 nakon večerašnjeg poraza, ali da ‘orlovima’ predstoji Liga nacija kako bi popravili utisak.

Sa stadiona – ‘Rajko Mitić’ Stefan Smuđa

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. Iz odbrane ostaviti samo Milenkovića, dobro razmisliti o ovim zadnjim veznim igračima, ovi se nisu pokazali! U ovome leži uzrok neuspeha! Više pažnje pokloniti igračima iz generacije U-19 (svetskim I evropskim prvacima)! Što se tiče sudije, pa nije valjda neko očekivao da će Turčin biti na našoj strani?! Ako se posle ovog debakla ne napravi rez, piši propalo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter