0
Odbojka

FOTO: SIM

GOSTI REPREZENTACIJE SRBIJE: Pobednici Sportskih igara mladih dobili veliko iznenađenje

Objavljeno: 07.09.19 u 13:30

Mladi odbojkaši iz Velikog Gradišta, koji su trijumfovali u Sportskim igrama mladih, na poziv selektora Slobodana Kovača bili gosti seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Za ekipu mladih odbojkaša iz Velikog Gradišta, koja se krajem avgusta vratila ovenčana zlatom sa regionalnog finala Sportskih igara mladih, splitska čarolija još uvek ne prestaje. Svaki novi dan nakon velikog uspeha postignutog na superfinalu njima donese poneku novu radost, novo iznenađenje i pregršt čestitiki i lepih reči koje pristižu iz svih delova Srbije i regiona. A ovi naši klinci su to i te kako zaslužili, budući da se ne zna da li u njima ima više talenta, harizme ili dobrote i lepih manira. Momci za ponos!

Najnovije u nizu iznenađenja za dečake iz Velikog Gradišta, desilo se u petak, 6. septembra, kada su oni, na poziv selektora naše odbojkaške reprezentacije – legendarnog odbojkaša Slobodana Bobe Kovača, došli u Beograd, gde su se u hali za odbojku “Impuls” upoznali i družili sa najboljim odbojkašima Srbije! Zlatni momci su u Beograd stigli zajedno sa Draganom Mandićem, direktorom Osnovne škole “Ivo Lola Ribar” iz Velikog Gradišta, a popodne su proveli družeći se sa selektorom i našim vrhunskim odbojkašima.

Slobodan Boba Kovač ih je pozdravio i uputio im iskrene čestitke na uspehu koji su postigli najpre u Srbiji, kako u svom gradu, tako i na državnom finalu na Adi Ciganliji, a potom i u Splitu. I tu iznenađenjima nije bio kraj. Momci iz Velikog Gradišta dobili su poziv od odbojkaša A selekcije da prvih 10 minuta njihovog treninga odrade zajedno! Naravno, bila je to ponuda koja se ne odbija. A zaista je bilo pravo uživanje posmatrati njihove izraze lica, kada su se našli na istom terenu sa svojim idolima. Njihova radost bila je prosto zarazna!

Predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović poželela je našim zlatnim klincima da nastave sa odličnim partijama u odbojci, a selektoru Kovaču i momcima medalje na narednim takmičenjima.

FOTO: SIM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter