0
Košarka

MUNDOBASET: Turci umalo pobedili Amere, a sad pukli od Čeha, novi poraz Crne Gore…

Objavljeno: 05.09.19 u 12:45

Odigrana su četiri meča poslednjeg dana prve faze takmičenja na Mundobasketu, a dočekalo nas je jedno veliko iznenađenje.

Samo Turci znaju kako nisu pobedili SAD pre dva dana. Sada emotivno ispražnjeni uspeli su da se ne plasiraju u drugu fazu takmičenja. Četu Ufuka Saridže poražena je u direktnom dvoboju za drugo mesto od Češke 91:76. Turci su samo početkom četvrte četvrtine prišli na ‘minus tri’, ali su Česi brzo vratili na ‘plus deset’.

Hruban je Čehe vodio do pobede sa 18 poena, Balvin je dodao 17, Auda 16, a Bohičik 15. Sa druge strane Osman je dao 24 poena, Korkmaz je dodao 16 poena, a Mahmutoglu 14.

Crna Gora nije uspela da zabeleži prvu pobedu na Svetskom prvenstvu u istoriji. Brazil je nastavio sa fenomenalnim partijama i zabeležio je treću pobedu 84:73. Sredinom četvrte četvrtine posle trojke Nidama ‘sokolovi’ su prišli na minus jedan 72:73, ali su se ‘karioke’ ponovo brzo odlepile.

Brazil je do pobede vodio Uertas sa 16 poena, Sousa je dodao 13, a Garsija 11. Kod Crnogoraca je Nidam ubacio 16 poena, dok su Dubljević i Popović stali na po deset koševa.

Kanada je razbila Senegal sa 82:60, dok je Grčka demolirala Jordan 96:62.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter