0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

KOSTIĆ PRED PORTUGALIJU: Ukoliko zaustavimo Ronalda nećemo imati problem sa ostalima!

Objavljeno: 05.09.19 u 23:10

Fudbaleri Srbije u subotu od 20:45 na stadionu Rajko Mitić dočekuje Portugaliju

U utakmicu koja može dosta toga da reši vezano za plasman naše reprezentacije na Evropsko prvenstvo 2020. godine Srbija ulazi sa novim selektorom. Pored toga, biće na terenu i nekoliko povratnika. Jedan od igrača od kojih se puno očekuje jeste i Filip Kostić. Fudbaler Ajntrahta je pred meč izašao pred novinare. 

– Na nama je veći pritisak jer moramo da pobedimo. Nemamo šta da izgubimo, moramo da krenemo od prvog minuta i pokažemo im šta želimo. Ako budemo uspeli da zaustavimo Kristijana Ronalda, nećemo imati problema sa ostalima – počeo je Kostić.

Portugal je favorit, ali i Srbija ima svoje kvalitete ističe Kostić. 

– Neće nam biti nimalo lako. Ali, ako krenemo dobro od prvog minuta i radimo ono što želimo, mislim da neće biti problema. Imamo i mi svoje kvalitete. Neće ni njima biti lako. Igraćemo kod kuće, pred svojim navijačima. Vlada veliko interesovanje. Imali smo mali kiks u prošloj utakmici protiv Ukrajine. Ovom pobedom možemo sve to da nivelišemo – rekao je fudbaler Ajntrahta

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter