1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SPISAK POSLAT U UEFA: Zvezda bez Bena i Stojkovića, sa trojicom novih igrača!

Objavljeno: 04.09.19 u 11:02

Trener Vladan Milojević će u grupnoj fazi Lige šampiona imati na raspolaganju dva tima i mlade snage

Pravila su drugačija za kvalifikacije i grupnu fazu Lige šampiona. U Ponoć je istekao rok da se prijavi konačan spisak na kome je 25 igrača (lista ‘A’), a dok su mlađe snage na listi ‘B’. Milojević če u narednih šest mečeva u eliti imaće dva tima na raspolaganju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Jedino Portugalac Tomane neće igrati sa Bajernom zbog isključenja protiv Jang Bojsa. Zbog dva žuta kartona automatski sledi suspenzija od jedne utakmice. U odnosu na poselednji krug došlo je do malih promena.

El Fardu Ben i Filip Stojković su napustili klub, a došao je Van la Para i Holanđanin je licenciran, a na listi nisu ni dva domaća igrača Milan Jevtović i Milan Gajić.

Svi žuti kartoni su izbrisani pred nastavak takmičenja, a crveno-beli će premijeru imati za dve nedelje 18. septembra na ‘Alijans Areni’ u Minhenu protiv slavnog Bajerna. Prvi trening posle subotnje pobede nad Vojvodinom zakazan je za sutra od 19 časova.

Na spisku se nalaze: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Santana Žander, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Miloš Vulić, Hose Alberto Kanjas, Dušan Jovančić, Mirko Ivanić, Marko Marin, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Antonio Mendeš Tomane

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter