in ,

‘SERBIA MARATHON’: Još dva meseca do najvećeg trkačkog spektakla u Srbiji

Prvi Serbia Marathon u organizaciji Atletskog saveza Srbije biće održan 03. novembra 2019. godine sa spektakularnim finišom u Štark Areni. Pored glavne maratonske trke na 42km, biće održan i polumaraton na 21km, kao I trka na 5km.

Svaki trkač i svaka trkačica za nas su šampioni. Svaki učesnik trka na Serbia Marathon-u imaće priliku da na mestu naših najvećih uspeha, u hramu sporta, oseti isto ono što su osećali i Novak Đoković, Ivana Španović, rukometaši, odbojkaši, vaterpolisti i svi koji su ikada nastupali na borilištu Štark Arene.

Prijave su otvorene: https://serbiamarathon.com/ i cena za rane prijave je još uvek 1800 dinara i traje sve do 15.septembra.

Dali smo sebi za obavezu, da ovim događajem promenimo sve negativnosti motivišući široku populaciju da trči, ubrza razvitak rekreativnog trčanja kao načina života, novim i drugačijim pristupom. Mi vidimo Serbia Marathon Series kao glavno oruđe u naporu za povećanje broja trkača kod nas.

U okviru Serbia Marathona biće održan i Balkanski šampionat u maratonu na kojem će učestovati predstavnici 20 država članica Balkanske atletske federacije (ABAF), te će već 1. Serbia marathon, biti značajan internacionalni događaj.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOTSPORT TIKET DANA: Siromašna ponuda, ovo su predlozi za utorak dok čekamo okršaje reprezentacija

MUNDOBASKET: Crna Gora se obrukala – ‘divlja košarka’ Novog Zelanda ih dovela na rub eliminacije!