0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA UPALILA MOTORE: Pobeda protiv Bamberga, dva Brauna odlična…

Objavljeno: 02.09.19 u 09:30

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u Železniku odigrali prvi prijateljski meč protiv Bamberga i slavili su sa 90:74.

Trebalo je da crveno-beli prvo ‘ukrste koplja’ sa Oldenburgom, ali je taj meč otkazan zbog zdravstvenih problema gostiju. Kao zamena u Beograd je stigao Bamberg i šampion ABA lige i Srbije slavio je sa ubedljivih 90:74.

Crveno-bele je do pobede vodio Derik Braun sa 14 poena, Majkl Odžo ddao je 11, dok su Perperoglu i Dobrić stali na po deset koševa. Novi plejmejker Lorenco Braun postigao je osam poena, ali je imao sjajnih 11 asistencija.

Za crveno-bele u nedelju su igrali: Derik Braun 14 poena, Čović 8 (5 as), Lorenco Braun 8 (11 as, 5 sk), Perperoglu 10, Nenadić, Lazić, Beron 3, Dobrić 10, Gist 9, Dženkins 2, Simanić 7, Jovanović 8 (5 sk), Odžo 11.

U timu Crvene zvezde nije bilo Ognjena Kuzmića koji se oporavlja od povreda posle teške saobraćajne nesreće, dok je Mohamed Faje sa Senegalom na Svetskom prvenstvu u Kini. Sledeći rival Crvene zvezde je Darušafaka u sredu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter