0
Ostali sportovi

FOTO: Radnički KG

FLEŠ IZ SRCA ŠUMADIJE: Medić ostaje veran Radničkom!

Objavljeno: 02.09.19 u 09:45

U predstojećoj sezoni,ekipa Radničkog gaji velike ambicije,borbu za sam vrh tabele i ulazak u najviši rang takmičenja-Superligu.

U nameri da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama,rukovodstvo Radničkog je odlučilo da produži saradnju sa iskusnim,superligaškim igračem Dušanom Medićem (27) i tako što spremnije dočeka početak prvenstva.

Dušan Medić se, posle sjajne polusezone u Kragujevcu i povrede koja ga je zadesila,vraća u naše redove.Zadovoljni smo njegovim ponovnim angažmanom,jer smatramo da će nam značajno pomoći da se plasiramo u viši rang a „sutra“ biti značajan šraf u Superligi – jasan je direktor Radničkog Stavro Rašković.

Medić je rukometom počeo da se bavi sa 14 godina u rodnom Apatinu,a u karijeri je nastupao za Metaloplastiku,mađarski Sazhalombati,Spartak iz Subotice i Slogu iz Požege.

-Drago mi je da sam produžio saradnju sa Radničkim na još godinu dana. Jedan od glavnih razloga, uz naravno jasne ambicije uprave kluba, je i taj što smatram da Radnički ima ekipu koja poseduje veliki kvalitet i lično sam mišljenja da će većina momaka iz ove generacije uspeti da napravi lepe rukometne karijere. Trenutno izlazim iz teške povrede a poverenje koje mi je ukazala uprava mi mnogo znači. Na meni je da im se odužim igrama na terenu. Nećemo se baviti nikakvim predviđanjima i nagađanjima i uveren sam da ćemo od prvog kola svojim trudom i zalaganjem dovesti Radnički na vrh tabele i na kraju sezone slaviti ulazak u viši rang, što nam je prošle sezone nizom nesrećnih okolnosti za dlaku izmaklo- poručio je stari/novi igrač Radničkog Dušan Medić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter