0
Evropske lige

DOMINO EFEKAT ILI: Ikardi prešao u PSŽ, šta će biti sa Nejmarom?

Objavljeno: 02.09.19 u 12:55

‘Transfer bomba’ stiže iz Italije, Mauro Ikardi novi je fudbaler PSŽ-a, evo o kakvom je dogovoru reč.

Monako je želeo Argentinca, ali ‘gaučos’ nije želeo tim koji se bori za opstanak. Mauro Ikardi je presavio tabak i rešio da tuži Inter, ali…

Sve je ispeglala njegova lepša polovina i agent Vanda Nara. Ona je danas produžila ugovor Ikardija i Intera, ali je ekspresno završena pozajmica Argentinca u PSŽ. ‘Svecima’ je potreban napadač posle povreda Kilijana Mbapea i Edisona Kavanija. Nejmara zbog nezadovoljstva nema u timu, te je Ikardi pravo rešenje. Navodno, dva kluba Inter i PSŽ su se dogovorili oko pozajmice godinu dana sa pravom otkupa. Cena nije poznata.

To bi moglo da dovede do domino efekta i da Nejmar ipak na kraju napusti ‘Park Prinčeva’. Tomas Tuhel je istakao da on neće pustiti Brazilca dok mu se ne dovede zamena, a ona je stigla. Sada ostaje da se vidi hoće li Nejmar preći u Barselonu ili Real na pozajmicu uz prvo otkupa na zimu ili sledeće leto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter