0
Ostali sportovi

KIK BOKS: Srbija sa 15 medalja obeležila EP u Đeru! Osam kikboksera vraća kući zlato!

Objavljeno: 01.09.19 u 11:39

Reprezentativci Srbije, osvojili su 15 medalja na Evropskom prvenstvu koje je održano protekle nedelje u Mađarskoj, za decu, kadete i juniore.

Među 15 osvojenih medalja, reprezentacija Srbije osvojila je osam zlatnih, jednu srebrnu i šest bronzanih medalja.

Zlato za Srbiju donele su juniorke Nađa Milijančević, Sara Miljković, Natalija Savić, kao i juniori Jovan Nikolić, Aleksa Guša, Uroš Šmigić, Vladimir Pavlović, Ognjen Pavlović.

Bronzane medalje i treći plasman na ovom Evropskom prvenstvu pripao je Luki Đorđeviću, Bogdanu Draškoviću, Saši Nikoliću, Zorani Nikolić, Eleni Zorić, kao i najmlađem takmičaru trenutnog sastava, kadetu Strahinji Đilasoviću.

Zamalo deveto zlato

U poslednjem finalnom meču našeg reprezentativca Nemanje Knežića i Vito Košara iz Hrvatske u disciplini K1 do 81 kilograma, bilo je neizvesno do samog kraja. Međutim Nemanja nije uspeo da ugrabi zlato, ali je Srbiji doneo zasluženo srebro na ovom Evropskom prvenstvu.

Ono što je najviše obradovalo i trenere i sudije i gotovo celu halu jeste navijačka atmosfera među timovima, koja je pokazala koliko su ovakva takmičenja više od prijateljstva i koliko su borilački sportovi vredni svake pažnje. (LINK)

FOTO: B-GYM Team

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter