1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

MILOJEVIĆ: Neki su preterali u slavlju LŠ! LALATOVIĆ: Nije lako kad primite onakav gol!

Objavljeno: 31.08.19 u 21:48

Crvena zvezda je pobedila Vojvodinu u Novom Sadu 2:1, a zanimljivo je to da je posle meča nezadovolajn bio Vladan Milojević, a ne Nenad Lalatović.

Trener Crvene zvezde je istakao da njegov tim nije bio na nivou, a da je jedan od razloga taj što su pojedini igrači preterali u slavlju plasmana u Ligu šampiona. Tačnije, nisu uspeli da se oporave od njega.

– Derbi je opradao očekivanja, probali smo da promenimo formaciju, da vidimo kako bi to izgledalo… Znali smo da će probati dubinskim pasovima Drinčića, što on sjajno radi, kao i sa brzim krilnim igračima, pa smo probali da im zatvorimo te prostore – rekao je Milojević i nastavio:

– Imao sam dosta igrača koji nisu bili na svom nivou zbog slavljenja, slavlje opet nije problem, problem je da se vratite svojim obavezama. Idemo na odmor zadovoljni, dobro je da se odmorimo, a Lali i Vojvodini želim puno uspeha – pravi odlične rezultate u kojoj god ekipi bio.

Strateg šampiona Srbije je istakao da Vojvodinu sledeće godine vidi u Evropi.

– Nemam sumnje da će Vojvodina da bude u vrhu, kao što i sam on kaže, borba za izlazak u Evropu sledeće sezone.

Na kraju Vladan Milojević se još jednom vratio na sljavlje.

– Mislio sam na pražnjenje emocija, nije lako da uđete u Ligu šampiona, zaslužili su da uđu i ako znate da slavite, morate i sutradan da odradite svoje obaveze na pravi način. Razumem to naravno, ali ne sviđa mi se – zaključio je Milojević.

Nenad Lalatović je rekao da nije lako, pogotovo kada se primi onakav gol kakav je dao Garsija.

– Prvo poluvreme je bilo ravnopravno, znali smo da će igrati sa tri pozadi… Primili smo gol posle neopreznosti, Vukanović je bio sam dok smo se mi fokusirali na sudiju. Vratili smo se srećom u utakmicu. Iznenadili smo ih i otišli smo na poluvreme sa 1:1. Opet, nije lako kad primite onakav gol kao što je Garsija dao. Probali smo da se vratimo i damo drugi gol, možda smo mogli da izjednačimo, možda i ne – rekao je Lalatović.

0
0

1 Komentara

  1. – Imao sam dosta igrača koji nisu bili na svom nivou zbog slavljenja, slavlje opet nije problem, problem je da se vratite svojim obavezama, reče posle utakmice pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija dr Milojević! Kakav dijagnostičar! On je odmah locirao problem. Znači da je problem u igri Zvezde na sredini terena to što se neki igrači nisu vratili obavezama posle slavlja! Pa, ako je to problem, onda to i nije neki problem jer će se igrači-inače suvi profesionalci lako prešaltovati u glavi, a onda će Bajern i Totenhem zažaliti što su u našoj grupnoj fazi! A, ako problem nije u glavama igrača nego na terenu, tamo gde Zvezda nikako ne uspeva da uspostavi igru?! Šta onda?! Koji će onda problem locirati čuveni dijagnostičar dr Milojević?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter