0
Košarka

FOTO: KSS

BOGDANOVIĆ IZNENAĐEN DEŠAVANJIMA U HALI: Ovo niko od nas nije očekivao!

Objavljeno: 31.08.19 u 12:02

Rezultat možda jeste, ali podršku kineske publike nije niko očekivao iz tabora reprezentacije Srbije.

Srbija je na otvaranju Mundobasketa u Kini deklasirala Angolu sa 105:59 i na najbolji mogući način otvorila prvenstvo sveta.

– Bolji smo igrački od njih i to je presudilo. Oni su dugo godina šampioni Afrike igraju sjanu košarka, ali mi imao više iskustva na ovim takmičenja, i to je presudlo na kraju – rekao je posle meča Bogdan Bogdanović, strelac 24 poena na ovom meču.

Posebno je istakao kinesku publiku, koja je ovacijama dočekala srpske košarkaše, posebno Nikolu Jokića i Bobana Marjanovića.

– Svaka im čast što su došli da nas podrže. Hvala im mnogo. Znaju koliko nam njihova podrška znači. I domaća publika je uz nas. Imamo Bobija i Joku, oni su im zanimljivi – rekao je Bogdanović.

Vrlo zadovoljan je bio i Nikola Milutinov, koji je postigao 14 poena na prvom meču šampionata.

– Znali smo da su čvrsti i kako igraju. Znali smo da će krenuti jako protiv nas. Igrali smo motivisano do poslednjeg momenta. Nije bilo opuštanja. Navijači ovde su nas oduševili, lepo je igrati u ovakvoj atmosferi – istakao je Milutinov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter